POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Lepiej wybrać nie mogłam :) A i B zdane za pierwszym razem (1) Nie żałuję, że wybrałam tę szkołę. Atmosfera i podejście do kursantów są... Oliwia Konkretna szkoła którą mogę polecić z czystym sumieniem ! (1) Wszystkim tym którzy chcą być starannie oraz fachowo przygotowani do... Maja M. Szkoła prowadzona przez profesjonalistów. (1) Przede wszystkim uczą jeździć a nie tylko zdać egzamin. Ciekawie prowadzone... K. Jabłoński
Profesjonalizm w stu procentach! Gorąco polecam! (1) Zważywszy,że pisze to jako osoba która zapisując się na kurs prawa jazdy nie... Kacper Kulesza Polecam :) (1) Swój kurs w Poldku ukończyłam już jakiś czas temu i już od jakiegoś czasu... D. Świetna szkoła! Zdecydowanie polecam, lepiej trafić nie można! (1) Spotkałam się z wielką sympatia i życzliwością ze strony Pań w biurze które... Ania Biernacka Bardzo chciałbym polecić szkołę jazdy POLDEK. (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone są przez Pana Marka, który zawsze z miłą... Adrian Super szkoła, dla mnie najlepsza w Trójmieście. (1) Miałem bogate doświadczenia z "szkołami jazdy" jednak tylko z OSK... M. Morawski w mojej opinii same plusy, goraco polecam !!!:) (1) W OSK Poldek bardzo dobrze przygotowują do egzaminu teoretycznego jak i... Tosia :* Szkoła naprawdę godna polecenia. (1) Atmosfera bardzo fajna, instruktorzy bardzo w porządku, ja osobiście lepszych... K.K Polecam Pana Marka z OSK POLDEK (1) Bardzo fajna szkoła . Fajni cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy . Teoria... Kacper M. Tak jak powinno być- sprawnie, bez problemu, w dobrej cenie. (1) Bardzo dobry ośrodek szkoleniowy z unikatowym podejściem do kursanta. Sam... L.Ś Super nauka jazdy (1) Do Poldka trafiłem dzięki koledze, który robił tam kurs. Na kurs prawa jazdy... Szymon Świetna szkoła. (1) Polecam wszystkim, którym zależy na naprawdę profesjonalnym podejściu i... A.J W 100% mogę polecić OSK POLDEK (1) Dzięki szkoleniu udało mi się zdać teorię wraz z praktyką za pierwszym razem.... Kamil W. Zrobiliście kierowcę z antykierowcy. Dzięki ! (1) Niedawno dołączyłem do grona tych co zdali egzaminy (teoretyczny i... Nowacki Lepszej szkoły jazdy nie można sobie wymarzyć ! (1) Bezstresowo prowadzone zajęcia teoretyczne jak i praktyczne, miła atmosfera... Kowalewski A. Chciałbym wszystkim polecić ten ośrodek (1) atmosfera na wykładach i jazdach jest bardzo miła. Jeżeli chodzi o jazdy to... Alek K. Dla mnie najlepsza szkoła! (1) Cena za kurs miło mnie zaskoczyła, nowe samochody bardzo ułatwiły naukę. Mój... Szulc Nataniel Polecam zdecydowanie (1) Instruktorzy bardzo cierpliwi, z łatwością i zrozumieniem tłumaczy to czego... Bartek