POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Bardzo dobry OSK ! (1) Teoria prowadzona w sposób ciekawy, w miłej atmosferze, a zarazem... Jarosz M. Świetna szkoła (1) Dobra atmosfera i dobre podejście do tematu. Od miesiąca jeżdżę już swoim... Julia D. POLECAM wszystkim jak chcecie umieć dobrze jeździć to to jest szkoła w której się nauczycie. (1) Jestem bardzo zadowolona przeniosłam się tutaj z innej szkoły na dodatkowe... Grażynka
polecam! (1) Bardzo się ciesze, że wybrałam własnie ten ośrodek szkolenia. Szczególnie... Emilia Szybko, sprawnie, konkretnie i niedrogo (1) To co najważniejsze dla JUŻ KIEROWCY ZAWODOWEGO :D: 1.dobry stan pojazdów... L. Szczepaniak Polecam (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego. Pan Grzegorz mega... Adaś Miło wspominam naukę jazdy w tej szkole. (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem, a cena kursu jest bardzo atrakcyjna. Polecam Wiki Su Dziękuję całej ekipie Poldka! (1) Witam wszystkich! Polecam tę szkolę jazdy! Ciekawe wykłady teoretyczne.... Łukasz Polecam wybór tej szkoły a nie pożałujecie :) (1) Instruktor Adam bardzo dobry w tym co robi , pomocny i b.dobrze tłumaczy jak... Wiktor O. Bardzo miła i bezstresowa atmosfera. (1) Wykłady ciekawe i dobrze zorganizowane. Dogodne godziny jazd. Profesjonalni... Nikodem Super (1) konsekwentnie realizowane wykłady teoretyczne możliwość wykonania badań... Alek M. Świetne wykłady, super atmosfera (1) Po takim kursie to ja mogłabym w formule jeździć. Wielkie podziękowania dla... Teresa Zdecydowanie mogę polecić nie będziecie żałować (1) W 100 % polecam ta szkołę, pełen profesjonalizm ze strony p. Marka... Marek W. Świetna szkoła (1) Bardzo dobre zajęcia teoretyczne i świetne jazdy z instruktorem Grzegorzem.... Stan Auto szkoła, która warta jest polecenia. (1) Dzięki niezastąpionym instruktorom nie bałam się przystąpić do egzaminu :)... Maryla Miła, przyjazna atmosfera, każdy traktowany jest indywidualnie :) (1) Teoria dokładnie wytłumaczona przez p. Adama, na spokojnie i rzeczowo.... Bartek Pietrzak Polecam! (1) Polecam kurs prawa jazdy kat. B. Teoria z p. Markiem S. , jazda z p. Jackiem... ewelina-o polecam (1) super osrodek,instruktorzy w szczegolnosci wyzszych kategorii i bardzo... Ola Szkoła godna polecenia ,jestem w 100% zadowolony . (1) Prawko Kat. C zdane za pierwszym razem! Super instruktorzy ,bardzo dobre... F. Ostrowski Polecam z całego serca!!! (1) NAJLEPSZY Ośrodek Szkolenia Kierowców! Fantastyczni instruktorzy, wspaniała... Maria T. :*