POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

najlepszy instruktor :) (1) Pomimo strachu przed częścią praktyczną przebiegła ona bardzo przyjemnie. Pan... Pati Polecam (1) Polecam wszystkim chcacym nauczyc sie jezdzic. Teoria prowadzona jest w... Lukasz Nauka jazdy (1) Polecam tą szkołę serdecznie. Teoria prowadzona przez Pana Marka była... J.K
SERDECZNIE POLECAM! (1) Bardzo przyjemnie i zrozumiale prowadzona część teoretyczna. NUDY BRAK!... Gosia Super Instruktorka :) (1) Polecam szkołę jazdy POLDEK, miałem okazję jeżdzić z Pani Alicją, która... Marcin No cóż... : jak się uczyć to tylko w ośrodku szkolenia kierowców poldek !!! (1) Zdałem za pierwszym razem egzaminy i jazdę . Instruktorzy wykazywali ogromne... Ivo Naprawdę cieszę się, że trafiłem do OSK POLDEK, gorąco polecam! :) (1) Profesjonalne podejście do klienta, sympatyczni, cierpliwi instruktorzy z... Toni Bardzo miło i sympatycznie. Szkolenie pierwyj sort :) (1) Wszyscy instruktorzy w sposób prosty tłumaczą zagadnienia ruchu drogowego... Janek Właściwie nie wiem, od czego powinnam zacząć (1) Cały zespół to świetni ludzie , wszystko sprawnie potrafią załatwić i... Ala B POLECAM!!! (1) Bardzo polecam ośrodek Poldek, miałam przyjemność jeździć z Panią Alicją,... Magda M ogromny pozytyw ! (1) Z przyjemnoscia mozna polecac taka szkole jak Poldek ! Trafilam tam z... teeen Serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy Poldek. (1) Podczas wykładów panuje tam świetna atmosfera. Bywa śmiesznie jednak cały... Szymek polecam naukę z Alicją!! (1) witam. nie będę się rozpisywał,bo nie oto tu chodzi.POLECAM naukę pod okiem... Radosław D. Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Poldek w Gdańsku! (1) W szczególności instruktora Jacka. Świetnie przygotowuje praktycznie jak i... Filip Kierowca :) Jak prawko to w Poldku u mnie się sprawdziło (1) Świetna ekipa, niesamowita atmosfera, mega wesoło ale również ambitnie.... Lena Poldek nauka jazdy (1) Zdałam za pierwszym razem !! Ale to głównie zasługa Pani Alicji, to świetny i... Beata NAJLEPSZA SZKOŁA W GDAŃSKU POLDEK ORAZ PAN INSTRUKTOR GRZEGORZ RYNKIEWICZ (1) Polecam ośrodek POLDEK. Teoria wykładana w zrozumiały i ciekawy sposób przez... Małgorzata Z Jak dla mnie bomba Polecam każdemu!!!!! (1) Jak dla mnie bomba. Teoria pomimo obaw nie niebyła nudna, bardzo ciekawie... Kacper Prawo jazdy kat. C zdane za pierwszym razem (1) W tej szkole jazdy nauczyli mnie przede wszystkim myślenia na drodze za co... Kierowca Jakub :) Kursant z innej szkoły (1) Pełen profesjonalizm i przygotowanie. Dziękuje najbardziej Pani Alicji za... Patryk R.