POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Polecam w 100 % nauczanie w tej szkole!!! (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z kursantów. Wykłady... Karolina Poldek – najlepszy ośrodek szkolenia! (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, bardzo miła i wesoła atmosfera w... M.K. Uczą jak jeździć, a nie jak zdawać! (1) Bardzo dobre podejście do kursanta, dostosowanie toku kursu do umiejętności... adrian
Super szkoła jazdy! (1) Super szkoła jazdy, mili instruktorzy potrafiący przekazać swoją wiedzę,... Marek Szkoła godna podziwu. (1) Uprzejmość i przyjazne nastawienie do kursantów na pierwszym planie,... Kasia Cieszę się, że trafiłam na Poldka. (1) Wybierając szkołę jazdy kierowałam się przede wszystkimi opiniami na stronach... Tatiana Szkoła warta polecenia! (1) Dobry sprzęt, ciekawe wykłady i pełen profesjonalizm. Szkoła warta polecenia.... Filip Nie mogłem lepiej trafić! (1) Super szkoła, pełen profesjonalizm oraz świetne podejście do kursantów.... Wiktor Polecam!! (1) Cieszę się że wybrałam OSK POLDEK wszyscy pracownicy są bardzo mili i fachowo... Klaudia Super szkoła. (1) Bardzo dobrze przygotowują do egzaminów i do dalszej jazdy samochodem :)... Lila Polecam (1) Dla wszystkich niezdecydowanych polecam OSK Poldek, świetnie przekazywana... Marta Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców! (1) Polecam wszystkim, którzy od instruktora oczekują cierpliwości,... igor Jak najbardziej polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców POLDEK. (1) Szkolenie przebiegało w przyjaznej atmosferze. Instruktorzy - pierwsza klasa.... Sylwia K. Gorąco polecam tą szkołę! (1) Bardzo się cieszę, że ją wybrałem, słyszałem na jej temat same pozytywne... fil Wymarzona szkoła! (1) Bardzo dużo się nauczyłam dzięki OSK Poldek. Najlepsza szkoła w Gdańsku!... Maria Gorąco polecam „Poldka”! (1) Szkoła profesjonalna, zarówno w podejściu do kursanta, jak również w... Kuba L. Szkoła warta polecenia! (1) Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem OSK Poldek. Zajęcia teoretyczne... Wojtek Polecam (1) Polecam jazdę z p. Piotrem, jest bardzo dobrym instruktorem. Jest opanowany,... Dorota Serdecznie polecam. (1) Wszystkim niezdecydowanym na szkołę jazdy serdecznie polecam OSK POLDEK! Całe... Bartek Polecam Poldka! (1) Cudowna atmosfera, ciekawe zajęcia teoretyczne. Pan Jacek to rewelacyjny... Aneta