POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Najlepsi! (1) Najlepsza szkoła jazdy!! Ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne z których... Julia Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Nauka przebiega w miłej atmosferze, instruktorzy sympatyczni dzięki czemu... Igor Dla mnie najlepsi! (1) Pełen profesjonalizm, wykłady prowadzone ciekawie. Pan Jacek świetnie... Wiktoria
Polecam każdemu, kto chce stać się prawdziwym kierowcą. (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku! Punktualni i profesjonalni instruktorzy. Gorąco... Maja świetny ośrodek szkolenia, NAJELPSZY INSTRUKTOR PAN TADEUSZ PACZEK (2) Własnie ukonczylam kurs, polecam wszytkim bardzo serdecznie, zajecia... Stellaa Rewelacja! (1) Rewelacja! Z całego serca polecam. :) Atmosfera prześwietna, ludzie najlepsi.... Iwona Zostałem doskonale przygotowany do egzaminu (1) Przyjazna i bezstresowa atmosfera, cierpliwi i sympatyczni instruktorzy,... Aleks Szkoła godna polecenia (1) Szkoła godna polecenia. Jeśli jeszcze raz miałabym robić kurs prawa jazdy,... J.M. Najwyższy poziom. (1) Wszystko na najwyższym poziomie: świetni instruktorzy (miałam jazdy z kilkoma... Zuza Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. (1) Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. Wykłady... Julia NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH!!! (1) Dziękuję Panu Adamowi, z którym przejeździłem wiele godzin i które nie poszły... Filip J. Po nauce w Poldku zdanie egzaminu to drobnostka. (1) Proste i profesjonalne wykłady teoretyczne, szybko ukończony kurs, dokładne... Karolina Najlepsza szkoła nauki jazdy (1) Po kilku wykupionych godzinach od razu nauczyłam się rzeczy, które wcześniej... Alicja Doskonałe przygotowanie do egzaminu (1) Profesjonalne podejście do kursanta. Doskonałe przekazanie wiedzy na temat... Kuba Po co tracić czas, skoro można od razu uczyć się u najlepszych! (1) Miałam okazję porównywać, w ramach wymiany uwag, z koleżankami i kolegami... Wiola Szkoła na 6 + !! (1) Zawsze sądzilam, że nie nadaję się na kierowcę i trzeba mnie bardziej wsadzić... Dominika Fachowe i rzetelne podejście do kursanta. (1) Instruktor pan Jacek to bardzo fajny, cierpliwy facet, prawdziwy instruktor z... Bartosz Fantastyczna szkoła! (1) Super szkoła, bardzo mila, bezstresowa atmosfera. Instruktorzy znają się na... Gabi Idealne przygotowanie do egzaminu. (1) Teoria nauczana fajnie i w przyjemny sposób . Jazdy miałem z instruktorem... Robert Bardzo dobra szkoła jazdy! (1) Wykłady z zasad ruchu drogowego i pierwszej pomocy przygotowane... Dorota