POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Pełen pozytyw - polecam OSK Poldek (1) Profesjonalne, a co najważniejsze indywidualne podejście do kursanta, zajęcia... I.B. Rewelacyjna Szkoła Jazdy (1) Szybki kurs, profesjonalne podejście. Co najważniejsze - jasny i wyraźny... Julka W 100% polecam Szkołę Poldek !! (1) Jestem pod wrażeniem jak konkretnie wyszkolili mnie z teorii i praktyki,... Aleksander
Nie mogłem lepiej trafić. (1) Nie mogłem lepiej trafić. Większość zajęć praktycznych miałem z instruktorem... Jan Bednarski Szkoła, która uczy jeździć, a nie tylko zdać egzamin. (1) Gdybym miała wybrać ośrodek szkolenia kierowców ponownie, na pewno byłby to... Zuzanna Najlepsi! (1) Gorąco polecam OSK Poldek. Zarówno wykłady jak i jazdy prowadzone są na... Franek Zdane za pierwszym razem! (1) Instruktorzy są cierpliwi, pomocni i wspierający. Odpowiadają wyczerpująco na... Lena Wybór szkoły POLDEK to był strzał w dziesiątkę!! (1) Zdane za pierwszym razem ! Instruktorzy - mistrzostwo świata;) polecam pana... Jakub Najlepsi z najlepszych (1) Szkoła godna polecenia. Instruktorzy super, profesjonalni i kompetentni -... Gosia Najlepsza szkoła! Polecam! (1) Z całego serca polecam! Przemiłe i bardzo pomocne Panie w biurze. Jazdy... Viktoria Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Naprawdę polecam tą szkołę ! Wspaniali instruktorzy którzy wkładają serce w... Ania M. Jestem zadowolona w 100% (1) OSK Poldek prezentuje bardzo wysoki poziom, zarówno nauczania jak i... Nikola Najlepsza Szkoła Jazdy pod Słońcem! (1) Nie wyobrażam sobie, że gdzieś mogłoby być lepiej! Wspaniała, przyjazna,... Natalia O. Najlepsza szkoła jazdy ever! (1) Super instruktorzy, którzy dzielą się ze swoimi uczniami patentami na... Olka O. Bardzo polecam wszystkim ośrodek szkolenia Poldek (1) Dobra organizacja, panie w sekretariacie bardzo miłe, zawsze wszystko... Marcin M. Gorąco polecam (1) Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu czego efektem jest zdanie za... Aleksander Kuś Po nauce w Poldku nic na egzaminie nie jest w stanie zaskoczyć! (1) Chciałbym polecić innym kursantom tą szkołę jazdy. Przyszedłem do nich, nigdy... Kamil Wystawiam najwyższą ocenę z możliwych! (1) A to dlatego, że stało się niemożliwe :) Nie miałam żadnego doświadczenia z... Oliwia Skutecznie, niedrogo i w DAFie. Zdanie egzaminu łatwizna (1) Wybrałem pakiet dla zawodowych, prawko C+E oraz kwalifikacje. Zaoszczędziłem... Maxi Max To jedyny słuszny ośrodek oferujący szkolenie instruktorów w trójmieście. (1) Kurs instruktora nauki jazdy prowadzony profesjonalnie. Miła atmosfera, Panie... Tadeusz