POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Najlepsza szkoła w Gdańsku! (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z kursantów. Wykłady... Eryk P. Serdecznie polecam szkołę Poldek. (1) Instruktorzy przygotują Was porządnie do egzaminów końcowych oraz cierpliwie... robert OSK Poldek - idealny. (1) Jestem bardzo zadowolony. Pan Grzegorz, instruktor nauki jazdy, jest... Dawid
Opinia (1) Osk Poldek jest najlepszą szkoła w TRÓJMIEŚCIE !! Polecam żeby każdy trafił... Anna Przemiła pani instruktorka, która ma anielska cierpliwość. (1) Nauka jazdy z Panią Alicją to sama przyjemność w przemiłej atmosferze. Do... Natalia Świetna szkoła prawa jazdy, gorąco polecam. (1) Każdy instruktor nauczy Cię czegoś innego, ułatwi Ci jazdę samochodem. Super... ML POLDEK polecam p. Alicję (1) Od 9 lat z różnymi przerwami "walczyłam" z moim kursem na prawo jazdy w... Sylwia ŚWIETNA SZKOŁA JAZDY!!! (1) Szkoła "Poldek" naprawdę dobrze mnie przygotowała do egzaminu z prawa jazdy.... legron Gorąco polecam! (1) Super szkoła i instruktorzy. Polecam każdemu, kto chce się dobrze przygotować... Kacper Polecam OSK Poldek ! Dzięki Grzegorzowi zdałem egzamin za pierwszym razem. (1) Bez jego profesjonalizmu na pewno by mi się to nie udało. Świetnie i... KK Będę jeszcze korzystał i polecał innym. Jestem bardzo zadowolony z wybor! (1) Dokładne opracowanie wszystkich elementów egzaminu, skuteczna nauka... Julix1992 REWELACJA! (1) Świetna szkoła, znakomita instruktorka - pani Alicja. Lepiej trafić nie... Miła Popowska Cudowna szkoła (1) Do Poldka trafiłam "przypadkowo", próbując ratować się tuż przed egzaminem... A. Świetna szkoła na najwyższym poziomie w Gdańsku (1) Bardzo profesjonalna szkoła nauki jazdy. Chciałabym serdecznie podziękować za... Kamila Polecam sprawdziłem na sobie więcej opinii nie trzeba (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, a przede wszystkim rewelacyjni... Xawier Atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady Maja poleca (1) Świetni Instruktorzy i bardzo indywidualne podeście do każdego Kursanta.... Maja Szkoła świetna, miła, luźna atmosfera, instruktorzy wyrozumiali ;) przede wszystkim cierpliwi (1) Bardzo precyzyjne podejście do nauki jazdy :) Lepiej chyba nie mogłem trafić,... Bruno Szkoła na najwyższym poziomie w Gdańsku nie ma lepszej !!! (1) Miałem wielką przyjemność uczyć się jeździć z Adamem-> polecam !!! Nie... F.K Zawodowe prawko zdobyte :) Praca już na dopięciu w transporcie międzynarodowym ! (1) Instruktorzy nastawieni pozytywnie, nauczają na wysokim poziomie, idealnie... Leoś Bardzo polecam!! Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. (1) Do Poldka przeniosłem się z innej szkoły jazdy. Od samego początku w Poldku... Igor