POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Rewelacyjna szkoła (1) Kompetentni instruktorzy, rzetelne podejście do kursanta, świetna atmosfera!... ah_rut Nawet blondynka z zagranicy by zdała dzięki Poldkowi :D (1) Super ośrodek, zdane za pierwszym razem, polecam gorąco. Jazdy z Panią Alicją... Szymek :D Szkoła godna polecenia :) (1) Szkoła godna polecenia. Bardzo miło wspominam całe przygotowanie do zdania... Wróbelek A.
Elegancko ;) (1) Bardzo miła atmosfera, nie było stresu podczas nauki jazdy, przesympatyczna... Wojtek Szkoła pierwsza klasa (1) Świetna szkoła, mili pracownicy, sympatyczna atmosfera i gwarancja sukcesu!... Gosia Bardzo polecam!! (1) Bardzo polecam tą szkole jazdy. Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne, miła... hudy47 Polecam gorąco tę szkołę ! (1) Bardzo ciekawa teoria, świetny kurs pierwszej pomocy. Praktyka z panem... DYzio Polecam OSK POLDEK (1) Jestem zadowolona że wybrałam właśnie ten ośrodek szkolenia. Prawo jazdy... zdolniacha Bardzo polecam POLDKa :) (1) W szczególności bardzo dziękuję Pani Alicji za świetne przygotowanie do życia... Zbyszek Bardzo polecam tą szkołę. (1) Wspaniali i profesjonalni instruktorzy, którzy zawsze witają kursanta z... Sikora Szkoła jazdy na rewelacyjnym poziomie (1) Godziny są idealnie dopasowywane. Najlepsza szkoła do jakiej mogłem trafić.... Dawiś Gorąco polecam ten ośrodek szkolenia. (1) kurs przebiegał w miłej atmosferze jako początkujący kierowca nie odczułem... Rob Walczak Bardzo polecam OSK POLDEK! (1) Obsługa biura, wykłady oraz instruktorzy na bardzo dobrym poziomie. Miałam... Nikola Naprawdę super szkoła jazdy. (1) Świetna atmosfera na wykładach jak i na jeździe, aż chce się wracać. Jestem... Ala Polecam Polecam Polecam!!!!!!! (1) Z czystym sumieniem polecam OSK Poldek super szkoleniowcy i wykładowcy,bardzo... Jawor Bardzo polecam tę szkołę. (1) Świetna szkoła. Moim instruktorem był Jacek, cierpliwy i opanowany, ale... Adrian M Poldek (1) Indywidualne podejście do kursanta, zarówno na wykładach jak i na części... Prymuska Wszystkim wahającym się nad wyborem szkoły szczerze polecam OSK POLDEK. (1) Ukończyłam kurs w innej szkole, że po 30 godzinach nie potrafiłam nawet... Milena Gorąco polecam OSK POLDEK (1) Profesjonalni instruktorzy, którzy rozwiewają najmniejsze wątpliwości, miła... N.P Zdecydowanie polecam w 100 % (1) Znakomita szkoła, miła atmosfera, Instruktorzy rewelacyjni ! Swoje... Olek Żak