POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

WIELKIE DZIĘKI (1) W końcu mogę powiedzieć, że potrafię jeździć. Instruktorzy z Poldka są bardzo... Natalia W Bardzo dobra szkoła. (1) Mili i kompetentni pracownicy. Miałem jazdy z Panem Adamem, świetny... Fabian P. Jestem super zadowolona :) (1) Polecam serdecznie każdej osobie, która w najbliższym czasie decyduje się na... Maja Mazur
Tu nauczyłem się porządnie jeżdzić POLECAM ! (1) Pan Adam to świetny instruktor. Dzięki niemu nauczyłem się porządnie jeździć... Marek Król Dziewczyny polecam! (1) Osobiście jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy i szczerze... Maja OSK POLDEK zdecydowanie POLDECAM !!! (1) Witam, Miałem okazje uczyć się w ośrodku Poldek i jak bym umiał cofnąć się w... Kacper W. Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy. (1) Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne w bardzo miłej atmosferze. Instruktorzy... M. Pawłowski Szkoła super! (1) Panuje tutaj fajna atmosfera. Instruktorzy mają profesjonalne podejście do... Bruno Zdecydowanie polecam ! (1) Nauczą jeździć nawet takie blondynki jak ja :) Świetni instruktorzy o... Amelia Polecam (1) Jestem świeżym ale wykształconym kierowcą. Egzamin zdany, plastik jest śmigam... TyMon Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! i co z tego, że nie próbowałem innych jak w tej było zaj...:p (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku!! Pan Adam nauczy nie tylko "jak zdać", ale... Kaczmarek Szkoła zdecydowanie godna polecenia!! (1) Bardzo fajny kursu. Instruktorzy kompetentni,wymagający, cierpliwi i z... wiki Szkoła naprawdę bardzo dobra. (1) Pełen profesjonalizm zarówno w teorii jak i w praktyce. Indywidualne... Leon Polecam wszystkim- sprawdziłem (1) Jazdy praktyczne odbywałem z Panem Adamem. Bardzo polecam tą szkołę, a w... Jan Skorzystałam i polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z Auto Szkoły Poldek, ponieważ dzięki niej zdałam... Zuza Sz. Polecam (1) Nie pozostaje mi nic innego jak szczerze polecić tę szkołę !!! Super... Szymon osk poldek (1) Robilem kurs w innym osk, wybralem autosana na egzamin Kupilem pare godz. I... Michał G Rewelka ! (1) Przygotowanie kursanta do egzaminów i samodzielnej jazdy PIERWSZA KLASA ! , o... Stanisław Lewandowski Szczerze polecam Wszystkim Poldka :) (1) Kurs odbywałam w innej szkole, po ukończonym kursie i braku umiejętności... Julka Jęsli kurs na prwko to tylko w Poldku. Polecam! (1) Dziękuje całej ekipie Ośrodka Szkolenia Kierowców POLDEK za wspólną owocną... Szymon K.