POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Świetna szkoła prawa jazdy, gorąco polecam. (1) Każdy instruktor nauczy Cię czegoś innego, ułatwi Ci jazdę samochodem. Super... ML POLDEK polecam p. Alicję (1) Od 9 lat z różnymi przerwami "walczyłam" z moim kursem na prawo jazdy w... Sylwia ŚWIETNA SZKOŁA JAZDY!!! (1) Szkoła "Poldek" naprawdę dobrze mnie przygotowała do egzaminu z prawa jazdy.... legron
Gorąco polecam! (1) Super szkoła i instruktorzy. Polecam każdemu, kto chce się dobrze przygotować... Kacper Polecam OSK Poldek ! Dzięki Grzegorzowi zdałem egzamin za pierwszym razem. (1) Bez jego profesjonalizmu na pewno by mi się to nie udało. Świetnie i... KK Będę jeszcze korzystał i polecał innym. Jestem bardzo zadowolony z wybor! (1) Dokładne opracowanie wszystkich elementów egzaminu, skuteczna nauka... Julix1992 REWELACJA! (1) Świetna szkoła, znakomita instruktorka - pani Alicja. Lepiej trafić nie... Miła Popowska Cudowna szkoła (1) Do Poldka trafiłam "przypadkowo", próbując ratować się tuż przed egzaminem... A. Świetna szkoła na najwyższym poziomie w Gdańsku (1) Bardzo profesjonalna szkoła nauki jazdy. Chciałabym serdecznie podziękować za... Kamila Polecam sprawdziłem na sobie więcej opinii nie trzeba (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, a przede wszystkim rewelacyjni... Xawier Atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady Maja poleca (1) Świetni Instruktorzy i bardzo indywidualne podeście do każdego Kursanta.... Maja Szkoła świetna, miła, luźna atmosfera, instruktorzy wyrozumiali ;) przede wszystkim cierpliwi (1) Bardzo precyzyjne podejście do nauki jazdy :) Lepiej chyba nie mogłem trafić,... Bruno Szkoła na najwyższym poziomie w Gdańsku nie ma lepszej !!! (1) Miałem wielką przyjemność uczyć się jeździć z Adamem-> polecam !!! Nie... F.K Zawodowe prawko zdobyte :) Praca już na dopięciu w transporcie międzynarodowym ! (1) Instruktorzy nastawieni pozytywnie, nauczają na wysokim poziomie, idealnie... Leoś Bardzo polecam!! Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. (1) Do Poldka przeniosłem się z innej szkoły jazdy. Od samego początku w Poldku... Igor najlepszy instruktor :) (1) Pomimo strachu przed częścią praktyczną przebiegła ona bardzo przyjemnie. Pan... Pati Polecam (1) Polecam wszystkim chcacym nauczyc sie jezdzic. Teoria prowadzona jest w... Lukasz Nauka jazdy (1) Polecam tą szkołę serdecznie. Teoria prowadzona przez Pana Marka była... J.K SERDECZNIE POLECAM! (1) Bardzo przyjemnie i zrozumiale prowadzona część teoretyczna. NUDY BRAK!... Gosia Super Instruktorka :) (1) Polecam szkołę jazdy POLDEK, miałem okazję jeżdzić z Pani Alicją, która... Marcin