Polecam z całego serca !!!!!!!!!

Moja przygoda z prawo jazdy zaczęła się 11 lat temu.W tamtej szkole niczego się nie nauczyłam,wręcz uważałam ze nie nadaje się aby prowadzić pojazd.Po kilku nieudanych próbach zrezygnowałam całkowicie.Kilka tyg temu mnie natchnęło aby ponownie spróbować poczytałam opinie o Alfie i zapisałam się na kurs ekspresowy.Właśnie dzisiaj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem teorię również za pierwszym ale wcześniej :) Dziękuje z całego serca Alfie !!!!!!!!!!!! panu Michałowi za grafiki dopasowane do mnie za wspólne jazdy i za wiedzę przekazywaną podczas jazdy.Panu Wojtkowi wspaniały człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem jak i całej reszcie która wkłada całe serce żebyśmy stali się kierowcami z prawdziwego zdarzenia :) nie wahajcie się to najlepsza szkoła lepszej nie ma :) nie wierzyłam że mogę zdać a jednak w ciągu 4 tyg ukończyłam kurs i zdałam egzamin państwowy z uśmiechem na twarzy!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich z Alfy już mi was brakuję !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Polecam z całego serca !!!!!!!!!

Trzeba było dodać jaki sprzęt posiada ten cudowny ośrodek :) Żenada nauka na starym Fiacie Punto 2 z 2001 roku i to polecasz ? Pół Gdańska z tego się śmieje... Sam cukier widać kto pisał sam sobie opinię :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Polecam z całego serca !!!!!!!!!

O nie nie nie. Stare punto to chyba tylko do jazd doszkalajacych dla ludzi mających juz prawo. Przecież p. Michal jako jeden z nielicznych ma w swojej flocie takie same yarisy na jakich zdaje się praktykę w pord. Wiem bo niedawno dzięki pomocy takiego auta nauczyłem się płynnie ruszać ze świateł. Byłem wczesniej w super reklamujące się szkole jazdy, same mega opinie, normalnie cud miód i orzeszki. Tyle tylko ze stare yarisy 2 bez odpowiedniego serwisu i w dodatku na zimowkach potrafią zniechęcić do jazdy. A po przejściu do alfy od razu wnauto z 2014 roku bodajże i bez problemu! Także jak nie wiesz to skończył hejty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0