Prywatna rozmowa o prywatnym folwarku (4) Tak być już dłużej nie może, żeby nie można było sobie pogadać. Czy pan... razsierpem... Gdańsk Rząd do dymisji! DZISIAJ WTOREK! (4) WTOREK, godz. 20.00 pod Urzędem Wojewódzkim w Gdańsku. Wczoraj Wprost... Wybrzeze1945 Marnotrawstwo i Hipokryzja (3) Za nasze z naszych podatków 10melonów na spot z okazji 10 lecia w UE.... Dariusz K.
Kandydaci Nowej Prawicy do europarlamentu z województwa pomorskiego. (10) Prezentują się nieźle, a i poglądy szłuszne. Jedyni, którzy nie obiecują... Angel POlszewicy toną... (8) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Krzysztof-Gawkowski-i-Bartosz-Kownacki... Tomasz amelinium kaczyński vs. tusk ;) (33) ;)))) qert Siódmy dzień tygodnia (20) Niedziela jest dniem najgorszm w odczuciu bezrobotnego. Antoni K Aktualności na dzień 5 czerwca Anno Domini 2014 (3) Aktualności 5 czerwca - bohaterski Antoni Macierewicz ujawnia wstrząśniętemu... Halewicz Rzeczowe wyjaśnienie katastrofy pod Smoleńskiej (6) "Katastrofa smoleńska jest już wyjaśniona przeto bajki opłacane z naszych... Halewicz Aktualności na dzień 4 czerwca Anno Domini 2014 (1) Aktualności: "4 czerwca - dla pokrycia tematem zastępczym traumatycznej... Halewicz dlaczego nie zaglosowalem (9) wyobrazcie sobie, ze nie macie TV (tak jak ja od 4 lat) i nikt tania... zaspokojony zyciowo Przeprosić za maturę i to natychmiast !!!! (13) Miałem wczoraj przyjemność oglądać w TVN24 rozmowę z posłanką Urszulą... Marek Jaworski Wybory (1) Przebrała się miarka, głosuję na JARKA. Tomasz III wojna swiatowa?? (14) Ludzie kochani nadszedł mnie starch czy nie zaczeła sie 3 wojna światowa... ja PO finansowane przez niemiecką partię? (8) Czytaliście dzisiejszy artykuł we "Wprost" o tym, że Platforma Obywatelska... lechistagdanski Patologie okresu transformacji (1) Ciekawe w jakim stopniu jeszcze ma coś takiego miejsce w szkole. Antoni K. Korwina spojrzenie na pedofilię (20) "Z tym, że osobiście wolałbym, by moja córka trafiła w łapy podofila... Stvoriczko Hej T...k dont mejkit beret (3) Za nasze z naszych podatków 10melonów na spot z okazji 10 lecia w UE.... naczelny patriota z gdańskiej dz Gdzie ta zielona wyspa? (8) Ile jeszcze mam czekac na ta 2-ga Irlandie? Moze zamiast problemow na u... user_137692849052 Prezydent Polski Bronek przeznaczy 300 milionów zł na wspieranie małych ukraińskich firm (7) http://cdn29.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/141315/donald_tusk_bronislaw_... akirton