Brawo za dzisiejszą manifestacje !!! (9) W warszawie przeciwko nieudolnemu rządowi , niespełnione obietnice,... POLACY ŁĄCZMY SIĘ !!! Figle umysłu (14) A to ci numer. Tego się nie spodziewałem, ale tłumaczy to zachowania tzw.... zetjot Postpeerel czyli rozbój w biały dzień (3) Gdy Kancelaria Premiera przejmuje rolę głównego narodowego czarodzieja i... zetjot
Co kryje kurz bitewny (3) Propaganda przedwyborcza namawiająca elektorat do głosowania na określone... zetjot Wybrzeże - Polskie Centrum Syfu (1) W artykule "Estetyczna zbrodnia na polskim Wybrzeżu" w tygodniku... zetjot Leming niezłomny na wakacjach (16) Na wczasach w Hurgadzie jest jak w Lemingradzie. Święty spokój panuje jak w... zetjot Achtung - Banditen 1 (1) Może pamiętają Państwo, z filmów chociażby, znaki ostrzegające przed... zetjot Meksyk w Polsce - to właściwe określenie (1) Proszę sobie dokładnie przestudiować analizy Maxa Kolonko z USA, dotyczące... zetjot Rozróba w Gdyni (19) Co do zajść w Gdyni, to widać jak na dłoni,że króluje, jak zwykle,... zetjot Kto chamieje, kto kulturalnieje (15) Świetna okazja by wyjść z kontrą wobec histerycznej propagandy mętnego nurtu,... zetjot Popieram nową konkurencję polityczną - rzut tortem (13) Podoba się mi wzrost determinacji i asertywności politycznej jaką demonstrują... zetjot Ach ten bulwersujący transparent (8) Ach ten bulwersujący transparent. Trzeba na niego popatrzeć realistycznie, bo... zetjot Marzy mi się 160 km/ godz (1) Pendolino, Pendolino, jak to obce słowo miło, uwodząco brzmi dla ucha.... zetjot Manifestacja w rocznicę pokonania bolszewików! (1) http://i44.tinypic.com/fc4l5.jpg 15 sierpnia w Gdańsku Liga Obrony... LOS Polska upada" (16) Polska upada" - to najczęściej powtarzający się cytat, który przytaczały... K&Z Kto kradnie wam logikę, nie tylko dzieci ? (6) Wątki religijne dyskutowane na forum ujawniają niewiarygodny poziom... zetjot Upadek sojuszu filistra z buractwem (2) Po dojściu Platformy do władzy postawiłem tezę o sojuszu filistra z buractwem... zetjot jak tworzy się długi dając komuś pieniądze (1) http://www.youtube.com/watch?v=h4E4hr64UaE albin Z historii duractwa (1) Polecam filmik ze spotkania z prof. Legutko, którego przedmiotem była... zetjot Hojność PO - Taj-Mahal dla każdego (31) Zastanawiałem się za każdym razem jadąc autostradą A1 czy też ekspresówką do... zetjot