Pomocy ;-)

Mam do remontu mieszkanie po "menelu" smrod ,brud, plesn na scianach, sufit "brazowy"od papierochow i zalania...PORADZCIE...
jak zrobic w miare tanio?? i zeby po roku plesn nie wylazla znowu ;-/ Oczywiscie okna i ogrzewanie tez trzeba zrobic! Ale nie wiem czy trzeba zbic tynk?? Pod oknem tynk odpadl i sa ladne biale cegly.
Bardzo mi sie podobaja takie sciany "w rustykalnym stylu"- ale nie wiem czym te cegly sie maluje?
Z gory dziekuje za dobre rady ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomocy ;-)

Miałam podobny przypadek w rodzinie. Najtaniej... wyszorować samemu (nasz przypadek), tynk też zlikwidować. Jak nie ma czasu (ochoty) samemu, to pozostaje ekipa, albo ktoś znajomy kto ma czas i robi w takich rzeczach i weźmie po godzinach na przykład. praca jest nieprzyjemna, bardzo. Ocenienie co można zrobić z cegłami pozostawiłabym komuś z branży aby potem nie powstał kolejny problem, nie bazowałabym na poradach z forum w tej kwestii. Podstawa to usunięcie wszystkiego co potem mogło by się stać naszym koszmarem ;) powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

wymiana kotła gazowego (3 odpowiedzi)

dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu niespełna 80m, obecnie...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

wiertarko wkrętarka jaka? (37 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...