Poradnia K Gdynia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
hej. dziewczyny możecie polecic jakiegoś ginekologa z poradni k najlepiej z poradni Działki Leśne?? napewno odpada ta w srodmiesciu bo tam bylam. hmm chyba ze tu w centrum jest jeszcze gdzies indziej?? najlepiej jakis sensowny facet,bo do bab to mam pecha:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poradnia K Gdynia

dr Rembelski? chodzę do niego w sumie od niedawna, ale wydaje się w porządku...

do Rembelskiego poszłam dwa razy na poczatku mojej drugiej ciąży i nie byłam zadowolona... każdorazowo zrobił usg, w ogóle nie badał ginekologicznie twierdząc, że nie ma takiej potrzeby. sympatyczny, ale wydawał mi się mało kompetentny - miałam porównanie z moim lekarzem, do którego od dawna chodziłam prywatnie i pomimo kwot, jakie płaciłam co wizytę - wróciłam do tego prywatnego. i jestem mu "wierna" po dziś dzień:)

ja mogłabym polecić z przychodni ale na Legionów ale "babę"
prowadziła moją ciążę. byłam zadowolona.
dr.L.Skarbek-Żurek

a ja polecam dr Letkiewicz a dzialek Lesnich, cala ciaze mi prowadzila o wogole caly czas do niej chodze:) Czasem prywatnie, ale generalnie na Dzialki Lesne:)

kasiaczek ja chodzilam na poczatku do letkiewicz prywatnie...ale mi ta babka nie podeszla zupelnie:/ heh jakos sie przekonalam i woloe facetow ;) a tam do dzialek lesnych naleze do Rembelskiego. jest ok.

No patrz co osoba to opinia:) Pewnie, nie kazdemu musi pasowac i dobrze:) Ja jestem z niej zadowolona, mila, sympatyczna, dokladna, odpowiada zawsze na pytania dokladnie i kieruje na badania - w ciazy to tak wazne, a czasem tylko profilaktycznie, ale mialam problemy z cisnieniem w ciazy, a na poczatku z nisko usadowionym lozyskiem, dzidzia urodzila sie zdrowa i rumiana:) Caly czas do niej chodze i bede chodzic hehe:) Dla mnie super babka.

Niestety ja byłam kilka zary chcąc się zarejestrować do Poradni K (a jestem w ciąży).Chciałąm żeby lekarz skierowanie na badania mi wypisał...haha graniczy to z cudem!!kolejki i rejestracja jest możliwa za kilka m-cy...nie rozumiem takich sytuacji ale cóż...

Inne tematy z forum

Paulina - opinia (5 odpowiedzi)

W Listopadzie 2022 zakupilismy od dewelopera bliźniaka w inwestycji Villa park. Od 4 miesięcy na...

Ulica Warszawska jak się tam mieszka? (4 odpowiedzi)

Biorę pod uwagę DL jako miejsce do zamieszkania (konkretnie ul. Warszawską). Jesteśmy rodzina z...

AXS Residence (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje prawie w centrum Gdyni. Z ul. Podolskiej spacerem można dojść na gdyńską...