Logopeda (1) Polecam terapię logopedyczną na Przeróbce! Pani Ania ma świetne podejście do... Mama Dobry ortodonta (39) dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś? kalarepka budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137) witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają... MMM
7latek nie chce czytać (34) Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce... Zwijana bramka zabezpieczająca dla dzieci (1) Rodzice, bądźcie ostrożni! U sąsiadów małe dziecko spadło ze schodów i mocno... Latricia tanie meble kuchenne?Jakie (73) Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W... Czy znajdę tu miłośników kotów? (39) J.W.? Bo mam parę pytań... ciascioo Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55) Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy... Anna1979 lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7) Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę... Mamaprzedszkolaka Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11) Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę... victoria221 Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9) Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę... mama zdezorientowana Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37) Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z... Słonko69 Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38) Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać... mama Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64) Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego... Am prywatny dentysta (25) Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci?? Fasolka-82 rozedma płuc, i co dalej? (5) Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z... doorrotkaa Przeprowadzka- jaka firma? (46) Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze... Mimii Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38) Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o... keriya czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245) za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do... CIEKAWA Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (121) Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam... bbgirl