nie moge zajsc w ciaze (97) Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie... zabka1 Urlop niani (65) Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam Ona Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153) Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny,... Mutti
Wakacje z dziećmi (122) nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w... asienkaj Laryngolog dzieciecy przeciwny interwencjom chirurgicznym (1) Drogie mamy - szukam laryngologa dzieciecego w Gdn ktory nie kieruje tasmowo... Anka alimenty. Jak to załatwić? (9) Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach... mama Badania prenatalne ! Kto miał ? (65) We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby... Hexusia Drinki (41) Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem... toshiba Gdzie kupię duże kartony? (19) Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150?... sssss Poszukiwany dobry ortodonta na nfz dla dziecka (1) Poszukuję na nfz dla dziecka ortodonta ( aparat ruchomy) kogo i gdzie polecacie? Anna Sąsiad chce za wszelką cenę pozbyć się nas (2) Pod nami mieszka sąsiad, który narzeka na hałas. Wzywał do nas policję. Do... Frozen Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19) Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic... malaniunia Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98) Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl... aanka122 dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65) j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść?? nusia85 Plytki (1) Zamontowałem elastyczne płytki w pokoju dziecięcym i już widać zabrudzenia,... Zikki pierwsza randka (15) Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie... blondinia Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20) Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego... A. nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20) Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić... AgusiaGda Galeria twarzy - pytanie. (18) Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek... Sabina86 Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19) Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej... user_138607824628