urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30) mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco..... Ola81 Czy ma lub miał ktoś dziecko w liceum lub technikum TEB w Gdańsku? - szukam opinii (1) Szukam opinii a niewiele znalazłam. Ania Proszę o polecenie ginekologa do prowadzenia ciąży (1) Hej, szukam normalanego ginekologa do prowadzenia ciąży na NFZ. Obojętnie... Kika
Psychiatra dla nastolatki (1) Witam, szukam dobrego , sprawdzonego psychiatry dla córki,a stany depresyjne,... Karo3inka Czy ktoś miał styczność z hiszpańska mucha?? (38) JW. Działa czy nie działa?? jojo26 Czy panele dachowe są głośne (2) Hej, słyszałem różne opinie na temat paneli blaszanych, że mocno hałasują,... jaki kupic e-papieros ??? (20) może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt... rybalon Przeprowadzka- jaka firma? (41) Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze... Mimii Wycieczka w przedszkolu (42) Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i... Martek Dieta warzywno-owocowa dr.Dąbrowskiej-ktoś stosuje? (29) Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała tę dietę,badz stosuje? Bardzo mnie... Fiffi Szkoła Sokrates (1) Witam, Czy podzieli się ktoś aktualnymi opiniami o szkole podstawowej... Ina Przykurcz volkmanna (3) Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i... powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23) Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół... w tym momencie mi źle... Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29) Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie... mama przedszkolaka Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (114) Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam... bbgirl Andrzejki 2024 (1) Hej, jakie znacie fajne zabawy, rytuały, przesądy Andrzejkowe? Tutaj mamy... magiacodziennosci Prenatalne w ramach programu badań (1) Witam. Czy są tu Panie, które skorzystały z refundowanych badań prenatalnych... DariA ortodonta gdańsk (27) Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla... An. Dobry ortodonta (28) dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś? kalarepka Leczenie zębów mlecznych... (16) ...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek... mleczko