Wakacje z dziećmi (117) nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w... asienkaj dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64) j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść?? nusia85 otworzyć firmę ?? (36) Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim... helga
ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58) czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na... goralka Cosinius - ktoś tam się uczy? (5) Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat... macka kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39) Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje... kijek FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35) no właśnie Dejwi roczek - miejsce na kameralną uroczystość w Gdyni (1) Cześć! Poszukuję ciekawego, przyjemnego miejsca, w którym można zorganizować... PaulinaM123 ciąża a żelowe paznokcie (13) Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie... Marta J. jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58) hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję... mika DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38) Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego... Karolinka29 Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51) Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka... weronka Nie polecam smalldesign (2) Również nie polecam, dostałam uszkodzony kubek, napisałam maila i kazali mi... Monika Atrakcje dla 2 latki (1) Jakie polecacie atrakcje dla 2 latki w Trójmieście i okolicach? Tak wierszyk na dzień babci i dziadka (24) potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą... beata_gdansk krem nawilżający do twarzy (44) Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie... asienkaj Swojskie wędliny (56) Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto... AgnieszkaS Dr Małgorzata Błędzka (4) czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej. dojo77 Obniżenie /wypadanie macicy (1230) Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie?... Anyzowka opinia położna kuzepska magdalena (3) Proszę o opinie, o tej położnej :)