Zwrot podatku za 2022 (50) Witam,czy juz ktos dostal zwrot podatku za 2022? laserowe leczenie nietrzymania moczu (23) Dziewczyny, proszę Was o opinie na temat leczenia laserem tego uciazliwego... Ines zwolnienie w ciąży (53) hej, czy byłyscie na zwolnieniu w czasie ciąży (z różnych powodów), a jesli... okruszek_
nie moge zajsc w ciaze (95) Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie... zabka1 Czy warto inwestować w drogie ubranka i zabawki dla dzieci ? (70) witajcie Ostatnio w Dzień dobry TVN był temat: "Czy warto inwestować w... o0oannao0 jak zrobić chrzciny i nie zbankrutować (87) Dziewczyny, z kasą jest u nas teraz masakra a 25 kwietnia mamy chrzciny.... Betrisa od kiedy dać dziecko dziadkom na ferie itp? (32) mały ma 1,5 rokczku. Właśnie mam mały spór z rodzicami o to że nie chcę go im... mamma odżywka do włosów dla trzylatki (38) moja córka ma piękne kręcone włoski (niezbyt długie, ale coraz gęstsze) z... AsiaczeK_S_88 Mały pokój dla dziecka (45) Witam, proszę o porady, podzielenie się opiniami na temat czy 8-metrowy pokój... hokasia dobry okulista (18) Hejka dziewczyny!!!! Mam nadzieję, że tych przed ślubikiem nie wyrzucacie hi... Jusia* Jak schudłyście po ciąży ? (55) Jak schudłyście po ciąży ? Ja przytyłam 25 kg. Synek ma 4 miesiące nadal... xElka krem nawilżający do twarzy (40) Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie... asienkaj Opinia ozss (1) Byłem badany nie dawno. Z badania wyszedłem zadowolony. Panie były bardzo... Rad Obniżenie /wypadanie macicy (1221) Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie?... Anyzowka Ukryty bliźniak? (2) Wątek głòwnie skierowany do mam blizniakow. Czy mial ktoa sytuacje, ze na... Marta Beta hcg (14) Witam Robiłam betę i wyszła mi 0.592 Natomiast zawsze jak robiłam... Monie suplementy przed ciążą? (94) Witam. Czy brałyście jakieś suplementy przed ciążą? Warto? Jak tak to jakie?... terminatorka suplementy dla starszych osob (3) jakie polecacie suplementy dla starszych osob? rip Przeprowadzka- jaka firma? (32) Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze... Mimii Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (98) Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam... bbgirl