alimenty. Jak to załatwić? (9) Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach... mama Badania prenatalne ! Kto miał ? (65) We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby... Hexusia Drinki (41) Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem... toshiba
Dobry ortodonta (37) dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś? kalarepka Gdzie kupię duże kartony? (19) Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150?... sssss Poszukiwany dobry ortodonta na nfz dla dziecka (1) Poszukuję na nfz dla dziecka ortodonta ( aparat ruchomy) kogo i gdzie polecacie? Anna Sąsiad chce za wszelką cenę pozbyć się nas (2) Pod nami mieszka sąsiad, który narzeka na hałas. Wzywał do nas policję. Do... Frozen Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19) Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic... malaniunia budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (136) witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają... MMM Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98) Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl... aanka122 pomóżcie-pomysł na własny biznes (107) podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć... annika1801 dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65) j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść?? nusia85 Plytki (1) Zamontowałem elastyczne płytki w pokoju dziecięcym i już widać zabrudzenia,... Zikki pierwsza randka (15) Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie... blondinia Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20) Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego... A. nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20) Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić... AgusiaGda Przeprowadzka- jaka firma? (44) Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze... Mimii Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120) Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam... bbgirl Galeria twarzy - pytanie. (18) Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek... Sabina86 Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19) Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej... user_138607824628