Od kiedy własny pokój? (48) Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do... Asiunia81 Jak dojechać do LuxMedu w Gdańsku? (3) Podano mi adres Al. Zwycięstwa 49. Będę jechać kolejką i jak wysiądę na... Martek poszukiwany dobry ortopeda (18) Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie... martuchowata
Catering na chrzciny?? (21) czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam trzyktosie macierzyństwo zamiast "kariery" (61) Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo... sabax Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (69) Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:)... arlecik86 Drukarnia wielkoformatowa (4) Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w... pawel34 Wakacje z dziećmi (116) nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w... asienkaj nnt. panele w całym mieszkaniu - przedpokój i kuchnia? (16) dziewczyny - zastanawiam się nad położeniem paneli wszędzie poza łazienką.... fiolka podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43) Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję... anetka310 Dieta cukrzycowa- co jeść? (20) dostałam od lekarza zalecenia: - żadnych cukrów, słodyczy, miodu, dżemów -... AsiaczeK_S_88 Obniżenie /wypadanie macicy (1229) Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie?... Anyzowka porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214) Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam... zebra@ Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13) Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada... Aga na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (60) Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura... stokrota15 Niemiecki dla 2-3-4 latków/Gdynia-Pogórze (1) Witam serdecznie. Poszukuje rodziców, którzy mają podobny pogląd-> że... Kika dobry stomatolog - kogo polecacie? (131) jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług... kascha Coś dziwnego..? Kilka czarnych włosów u dziecka (blondynki).. (32) Dzisiaj zauważyłam u córki kilka włosów czarnych.. jakieś 10 (?) a jest... MamaKlaudii Czy terapia małżeńska ma sens? (27) Do terapeuty poszłam sama w kiepskim stanie psychicznym. Mam małżeński... ja włosy i paznokcie u dziecka (7) Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość.... amadzia5