odżywka do włosów dla trzylatki (41) moja córka ma piękne kręcone włoski (niezbyt długie, ale coraz gęstsze) z... AsiaczeK_S_88 Położna środowiskowa NFZ Gdynia (1) Cześć dziewczyny. Potrzebuję godnej polecenia położnej z powołania na terenie... Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (3) Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz...
Mole spożywcze mi się zalęgły... (25) Wywaliłam już wszystko, mąki, kasze, cukier, ryż, wszystkie pootwierane... Martek Szkoła podstawowa 53 w Gdyni (1) Dzień dobry, Szukam opinii na temat sp53 w Gdyni przy ul Hallera 9 Martyna pozew o rozwód (18) napiszcie mi proszę adres gdzie składa się pozew i mam pytanie, czy na... magda79 jaki rozmiar pościeli do większego łóżeczka? (33) Mam zamiar przesadzić córkę z łóżeczka dziecięcego na takie większe, ale... redlaw gdzie tanie przybory szkolne i inne ? (7) Witajcie, może ktoś orientuje się gdzie w trójmieście znajdę tanie przybory... gomarried ekspres dolce gusto-krups - warto? (42) ma ktos to cudo ? jaka kawka wychodzi? rybalon1 Przedszkole 43 Jantarek Gdynia (3) Witam, drogie mamy czy kogoś pociecha uczęszcza do przedszkola nr 43... Ma krem nawilżający do twarzy (43) Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie... asienkaj angielski Early Stage (3) Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach. -Tata- Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (32) Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić,... Anka_Gda Poszukiwana polecana szkoła dla dziecka ze spektrum autyzmu :) (1) Szukam szkoły podstawowej w Gdańsku (ewentualnie okolice Banina) dla dziecka... Karolina dr Marek Dawicki ginekolog (31) czy ktoś zna? jakie opinie? pracuje m.in. w inviccie. dziękuję za opinie magda fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (5) hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia? jedo ile potrafi wasze dziecko? 3 latka... (19) Nasz Filip we wrzesniu skonczy 3 latka. Ale jego rowiesnicy w lipca i... Ola zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (41) drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie... goralka Jaki wozek wybrac? (78) Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w... Sara Jaki fotelik samochodowy polecacie? (97) Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl... aanka122