Operacja długa i bardziej skomplikowana niż miała być. Ponad 4 godziny. Podwieszanie macicy do kości krzyżowej plus przy okazji usunięcie torbielą z jajnika . Czuję się fantastycznie! Bardzo szybko doszłam do siebie po operacji. Około 2 tygodnie i nie miałam już żadnych objawów po operacji. A teraz? Normalnie drugie życie a przed operacją żyć mi się nie chciało jestem też po kontroli prywatnej u prof. Jak to stwierdził : nie widać , że rodziłam nie wiem czy prof wykonuje operacje prywatnie udaj się do niego na prywatną konsultację, na pewno wszystko wyjaśni. Wydaje mi się, że w większości kieruje na NFZ, jest na prawdę wspaniałym człowiekiem i fachowcem w swojej dziedzinie , do tego z powołania. Odnoszę takie wrażenie, że ma misje ratować kobiety :) A jaki Ty masz problem? Ściskam i jakbyś chciała się dowiedzieć czegoś więcej to śmiało pisz , zostawiam też maila: madambookwormpl@gmail.com Z doświadczenia wiem jak to ważne, że ktoś może udzielić jakichkolwiek informacji na temat obniżeń. Ja od ginekologów w Trójmieście słyszałam, że nie ma problemu, że mi macica wypada bo przecież rodziłam i że nie ma ratunku, trzeba nauczyć się z tym żyć. Ja przez 5 lat przechodziłam koszmar!
0
0