Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15) hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i... kemi88 POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5) Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili... Karolinka29 Mamusie-wanna czy prysznic? (35) Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo... Masia
co robicie w takie upały? :/ (122) wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut... beti Obniżenie /wypadanie macicy (1244) Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie?... Anyzowka krzywe ząbki (27) hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął... kamnak kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40) Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje... kijek otylosc (30) Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na... gosia Które imię dla dziewczynki? (46) Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem.... Karina nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21) Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego... Słonko69 Wybór auta :) (84) Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :)... AgusiaGda księgowa?? czy warto? (45) post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako... justi Rozwiązania w domu (3) Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory,... Przychodnia świętokrzyska (1) Konkretnie jeden wielki kibel lekarze myślą że są bogami pracę zaczyna o 12 a... Karolina Misiak - Krasowska (3) macie jakieś doświadczenia, opinie o tej Pani? gość Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117) Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić,... miia Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98) Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama... Agnieszka S Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38) Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś... Mery Lu JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27) Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i... Karolinka29 alergolog swissmed lub luxmed (15) Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek. monia13