Port Maluszka

Żłobki

Gdynia, skwer Kościuszki 15/1

Wiola - opinia (2) Port Maluszka to świetne miejsce. Zaczynając od początku - adaptacja, w pełni... Wiola J - opinia (1) Bardzo polecam Port Maluszka .Jest to przyjazne dzieciom miejsce . Ciocie są... J Mama Helenki - opinia (2) Z całego serca polecam Port Maluszka ! Wspaniałe miejsce z cudowną kadrą... Mama Helenki
Mama - opinia (2) Obiekt prowadzi rewelacyjna osoba- z Ciepłym usposobieniem do dzieci, sercem... Mama Mateusz - opinia (2) Zdecydowanie polecam. Dziecko czuje się w placówce bardzo dobrze, wykonuje... Mateusz Mama Aurelki - opinia (1) Port Maluszka to miejsce pełne życzliwości, serducha i kreatywności. Jesteśmy... Mama Aurelki Daria Michiejewa - opinia (2) Ciepłe i przyjazne miejsce. Polecam serdecznie. Daria Michiejewa O.R. - opinia (2) Już od pół roku moje dziecko przychodzi do żłobka z ogromnym uśmiechem na... O.R. M. N - opinia (2) Cudowne miejsce dla maluszka. Ciocie są super , na medal M. N Katarzyna Żak - opinia (2) Wspaniałe miejsce dla Maluszków, warte swojej ceny. Cudowna opieka i troska,... Katarzyna Żak Katarzyna - opinia (2) Port Maluszka to wymarzone miejsce dla każdej pociechy. Żłobek bez wątpienia... Katarzyna mama K. - opinia (2) To bardzo dobry żłobek. Opieka nad dziećmi jest dostosowywana indywidualnie... mama K. Martha M. - opinia (2) I ja i córka dostałyśmy pełne wsparcie podczas adaptacji a od tamtego czasu... Martha M. Joanna Gruszczyńska - opinia (2) Domowa atmosfera i profesjonalna opieka. Adaptacja przeprowadzona krok po... Joanna Gruszczyńska Agnieszka - opinia (2) Cudowne miejsce na mapie życia dnia codziennego Maluszków :) Agnieszka Anna - opinia (2) Nie mogłam wymarzyć sobie lepszego miejsca dla dziecka! Ciocie zajmują się... Anna Dominika - opinia (2) Gdyby wszystkie etapy edukacji w naszym kraju funkcjonowały na takim poziomie... Dominika Ilona Ł - opinia (2) Port Maluszka to miejsce, z którego nasze dziecko nie chce wracać do domu -... Ilona Ł Justyna - opinia (2) Port Maluszka- lepszego miejsca do opieki dla córki nie mogliśmy sobie... Justyna Martyna - opinia (2) Bardzo dobra opieka, codzienne spacery, super lokalizacja. Adaptacja... Martyna