Port Maluszka

Żłobki

Gdynia, skwer Kościuszki 15/1

Mama - ocena (2) Żłobek Port Maluszka to miejsce, które zdecydowanie mogę polecić. Od... Mama Paulina - ocena (2) Ciocię bardzo miłe z super podejściem do maluchów. Przyjazna atmosfera, dużo... Paulina Zadowolona mama - ocena (2) Żłobek wybrałam długo przed narodzinami córki i nie żałuję. Bardzo zależało... Zadowolona mama
GO - ocena (2) Miejsce idealne! To już nasza druga przygoda w Porcie i jesteśmy zadowoleni.... GO OlaA - ocena (2) Nasza córeczka uczęszczała do żłobka Port Maluszka i byliśmy niezwykle... OlaA Anna Dąbrowska - ocena (2) Port Maluszka to miejsce, gdzie Nasz Synek został przywitany od samego... Anna Dąbrowska Marta - ocena (2) Jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni, a nasza mała lubiła tam chodzić i... Marta Lucyna - ocena (2) Ciocie bardzo zaangażowane, ciekawe zabawy sensoryczne. Polecam Lucyna Beti - ocena (2) Świetna opieka, jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni. Beti Weronika Kryszak - ocena (2) Port maluszka to miejsce, gdzie każde dziecko jest bezpieczne i otoczone... Weronika Kryszak Patrycja - ocena (2) Miejsce z dużą ilością atrakcji dla maluchów, zapewnionych przez przemiłą i... Patrycja Paulina Chrostowska - ocena (1) Cudowne miejsce pełne pasji i miłości do dzieci, miejsce, w którym dziecko i... Paulina Chrostowska Karolina - ocena (2) Jedyne miejsce w Gdyni, które rozważałam przy podejmowaniu decyzji o wysłaniu... Karolina Mama maluszka - ocena (2) Świetnie miejsce.Syn trafił tam jak miał ledwo ponad rok. Dziś ma 18 miesięcy... Mama maluszka Lida - ocena (2) Gorąco polecam żłobek Port Maluszka! Do filii Portu Maluszka na ul.... Lida Kuba - ocena (2) To jest naprawdę rzadko, że maksymalna ocena przekłada się na faktycznie tak... Kuba Ewelina - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że nasza córka uczęszcza do Portu... Ewelina Agata - ocena (2) Port maluszka to świetny żłobek i przesympatyczne ciocie. Placówka mimo, że... Agata Monika - ocena (2) Lepszego miejsca dla naszego dziecka nie mogliśmy znaleźć. Przytulnie i... Monika Lucy - ocena (2) Ciepłe, opiekuńcze Ciocie. Dużo kreatywnych zajęć plastycznych. Dzieci zadbane. Lucy