Port Maluszka

Żłobki

Gdynia, skwer Kościuszki 15/1

Magda - ocena (2) Najlepszy żłobek w całym Trójmieście. Jako rodzic jestem spokojna, że moje... Magda Magda M - ocena (2) Dopiero zaczynamy swoją drogę z Potem Maluszka ale od samego początku wywarł... Magda M Kinga - ocena (2) Indywidualne podejście do każdego malucha, nie tylko opieka, ale i rozwój... Kinga
Ewa - ocena (2) Opieka na najwyższym poziomie,Ciocie bardzo kochane ,dzieci zadowolone bardzo... Ewa Nikola - ocena (2) Miejsce naprawdę przyjazne dzieciom, bardzo sympatyczna kadra a także... Nikola Martyna - ocena (2) Miejsce to wyróżnia się ciepłą i przyjazną atmosferą, która sprawia, że... Martyna Mama - ocena (2) Port Maluszka jest miejscem ciepłym, przyjaznym, bezpiecznym oraz dbającym o... Mama Agnieszka - ocena (2) Placówka jakich mało! Zdecydowanie za mało! Panie-ciocie przyjazne,... Agnieszka Daria - ocena (2) Port Maluszka, to miejsce stworzone z pasją . Dzieci czują się tam jak w... Daria Iza - ocena (2) Port maluszka to miejsce gdzie każdy maluch jest zaopiekowany jak w domu.... Iza P - ocena (2) Polecam serdecznie Port Maluszka Starowiejska ;) cudowne ciocię, synek chodzi... P Agnieszka - ocena (2) Żłobek do którego mogę oddać swoje dziecko ze spokojem. Dużo empatii,... Agnieszka rufus - ocena (1) Wspaniała i niezwykle ciekawe zajęcia z dziećmi, nikt się nie nudzi. Dzieci z... rufus Karolina - ocena (2) Serdecznie polecam Port Maluszka. Placówka przyjazna zarówno dzieciom jak i... Karolina Dawid - ocena (2) Serdecznie polecam żłobek w Gdyni, który oferuje opiekę na najwyższym... Dawid Robert - ocena (2) Bardzo fajny żlobek praktycznie w centrum miasta. Bardzo miłe opiekunki.... Robert Marta Magdalena - ocena (2) Nasza przygoda ze żłobkiem zaczęła się we wrześniu, wszyscy bardzo się... Marta Magdalena Joanna Baczyńska - ocena (1) Najlepszy żłobek w trójmieście. Joanna Baczyńska Martyna - ocena (2) Najlepsza placówka w Trójmieście wraz z mężem jesteśmy zadowoleni z opieki... Martyna Kacper Baczyński - ocena (2) Żłobek najlepszy pod słońcem. W mojej opinii marzenie każdego rodzica. Kacper Baczyński