Port Maluszka

Żłobki

Gdynia, skwer Kościuszki 15/1

Zuzanna Urban-Wójciuk - opinia (2) Córka zaczęła chodzić do żłobka mając 13 miesięcy, jak każda mama martwiłam... Zuzanna Urban-Wójciuk Justyna - opinia (2) Port Maluszka jest świetnym żłobkiem z cudownymi ciociami, które oddają... Justyna Anna Kaczanowska - opinia (2) Cudowne miejsce, kochane ciocie które nasza córeczka uwielbia, często czekamy... Anna Kaczanowska
Katarzyna Pacucha - opinia (2) Świetny żłobek i rewelacyjne opiekunki. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam... Katarzyna Pacucha Paulina Ostoja-Korbolewska - opinia (2) Port maluszka to spełnienie żłobkowych marzeń rodzica. Opieka sprawowana jest... Paulina Ostoja-Korbolewska Mama - opinia (2) Polecam Port Maluszka każdemu rodzicowi, które chce mieć pewność, że jego... Mama Ilona Z. - opinia (1) Polecam pod każdym względem, ciocie są super! Ilona Z. Aleksandra Sadowska-Olik - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Pełna ciepła, kreatywna opieka nad dzieckiem gwarantuje... Aleksandra Sadowska-Olik Krystian Mechelewski - opinia (1) Pozdrawiam Panią właścicielke, która z wielkim sercem podchodzi do mojego... Krystian Mechelewski Tomasz R - opinia (1) Nowy żłobek w centrum Gdyni, przyjazny klimat, życzliwie opiekunki, wysoki... Tomasz R Magda R. - opinia (1) Miłe, wykwalifikowane opiekunki zapewniają dzieciom atrakcyjne zajęcia i... Magda R. Krzysztof - opinia (1) Super miejsce- czyste i zadbane. Pełne empatii ciocie! Domowy klimat... Krzysztof