Powstała komisja ds pedofili

Pamiętacie sprawę z molestowaniem w kościele przy ul. Źródło Marii. Ja dodam pobicie Wiktorii, znęcanie się nad nią a po kilku miesiącach wyglądała na gwalcona i molestowania. Dodajmy usiłowanie zabójstwa, napady, preparowanie dokumentów, kradzieże i mamy pełny obraz gdyńskiej i powiatu wejherowskiego policji, sedziow, prokuratorów, sedziow oraz stan całej Pomorskiej budzetowki w kontaktach z gdyńskim deweloperem. Gwałt na Anan nigdy nie ujrzałby światła dziennego gdyby nie jej śmierć i zabójstwo mężczyzny z tego powodu. Molestowanie, śmierć Ani, Adama, kradzieże, preparowanie dokumentów a zabójstwo Prezydenta w kontekście napadów na Gdańskiego nauczyciela oraz nauczyciela z Pogórza w ramach przestępczo korupcyjno pedofilskiej współpracy z gdyńskim deweloperem z Tatrzańskiej. Tak działa Renia P., Kamila L., Bożena L. G., Ryszard P., Krzysztof. H., Krzysztof Z., Krzysztof K., Maciej S. i wielu innych.
Mirosław Spartan
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozbieraj trochę podpisów pod listą poparcia dla Ciebie, a zostaniesz członkiem tej komisji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od kiedy to każda osoba może zostać członkiem tej komisji?
Mirosław D nst
Spartan Warriors Complete Competence
Polityka, semeko i inne grupy przestępcze
Śladami pedofili
Polska Polityka. Czas na normalność
Kiedy ru*hasz dzieci zostajesz prokuratorem czyli palcem po wodzie pisane. Prawdziwa historia korupcyjno przestępczo pedofilskich układów w pomorskiej budzetowce.

Panie Mirosławie
Jakis czas widuje pana filmiki na Youtube, leje pan wode, a dowodow zadnych nie przedstawia. Nie mowie ze pan Klamie, ale wierzyć Panu do konca nie wierze. Stoje na srodku, tak samo jak wszyscy co pana ogladaja.
O co chodzi?

Pana filmiki kojarza mi sie z tymi foliarskimi filmami na youtube z zoltymi napisami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety jestem świadkiem bicia dzieci i znęcania się nad nimi. Wszystko to było ustawione z policjantami i prokuratorami. Widziałem jak preparuja dowody policjanci i Prokuratorzy z budzetowka. Kradzieże, pobicia, znęcanie się, preparowanie dokumentów, napady, zlecenie zabójstwa, dosypywanie tabletek gwałtu i narkotyków oraz innych środków na terenie Pomorza to fakty. Na większość mam dowody. Cała policja, prokuratura, semeko i budżetowka opiera się na propagandzie oraz preparowaniu dokumentów. Jedno jest faktem nie widziałem gwałtu dziecka ani innego. Te dzieci a niektore usilowano również zabic mają wiele oznak gwałtu i molestowania po kontaktach z Pryzmontem, Sucheckim, Prokuratorem, sędzia, policjantem. Mam dowody również że wszystko jest tuszowane przez budżetowke. W filmikach jeszcze nie ma konkretów związanych z tym co widziałem ale to nastąpi.
Miro ław Dun t
Spartan Warriors Complete Competence
Polityka, semeko i inne grupy przestępcze
Śladami pedofili
Polska Polityka. Czas na normalność
Kiedy ru*hasz dzieci zostajesz prokuratorem czyli palcem po wodzie pisane. Prawdziwa historia korupcyjno przestępczo pedofilskich układów w pomorskiej budzetowce.

Tak jak napisałem nie widziałem gwałtu ani molestowania a niestety byłem praktycznie tuż obok jak molestowana czy gwalcona była Ania. Jak wiecie następnie popełniła samobójstwo a w tej szkole tabletki gwałtu, narkotyki i inne środki dorzucali ludzie powiązani z Maciejem Sucheckim, Ryszardem Pryzmont, Bożena Lange Kreja, Kamila Lessnau, Renata Pacholarz, Krzysztof Żuk, Kolcz, Hubisz, Robertem Jaworskim i Stanisławczykami. Niestety mam ogromną wiedzę o przestępcach parających się każdym przestępstwem włącznie z najobrzydliwszym.
M. D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (12 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...