Aga - opinia (1) Zamawiałam catergin na uroczystość rodzinną i szczerze polecam :) Kontakt w... Aga Emilia Wajs - opinia (1) 5 gwiazdek to za mało :) Od samego początku Pracownia Smaku zrobiła na nas... Emilia Wajs Marta G. - opinia (1) Jedzenie przepyszne! Porcje duże, wszystko świeże i w jak najlepszym... Marta G.
Karolina - opinia (1) Bardzo przejrzyste menu na stronie, miła obsługa na plus kontakt bardzo... Karolina Ola - opinia (1) Bardzo owocna współpraca, jedzenie smaczne, zawsze ciepłe, super kontakt z... Ola Maciek - opinia (1) Po raz kolejny zrealizowałem świąteczne zamówienie w tym punkcie. Jedzenie... Maciek Anna - opinia (1) Catering świąteczny Jestem wdzięczna Pani Alicji, że udało się zrealizować... Anna Jacek - opinia (1) Parę razy już korzystaliśmy, wszystko zawsze super smaczne Jacek Aleksandra - opinia (1) Bardzo smaczne, wysoka jakość produktów. Gorąco polecam! Aleksandra Piotr - opinia (1) Właśnie mija okrągły rok, od kiedy korzystam z cateringu Pracowni Smaku... Piotr nemo - opinia (1) Catering prawdziwie godny polecenia nemo A. J. - opinia (1) Dania świąteczne rewelacja, dosłownie jak u mamy, a i sama mama oczarowana!... A. J. Patryk - opinia (1) Pierwszy raz całe święta zaopatrzyliśmy jedzeniem z Pracowni Smaku. Był to... Patryk Iza - opinia (1) Bardzo smaczne dania. Wigilia dzięki Pracowni Smaku udała się wyśmienicie. Iza Lucyna - opinia (1) Obiady bardzo smaczne i różnorodne. Zawsze na czas. Bardzo polecam! Lucyna Grażyna - opinia (1) Zamówione potrawy były bardzo smaczne. Miła i fachowa obsługa . Bardzo polecam. Grażyna Adam - opinia (1) Wszystko zgodnie z ustaleniami. Bardzo smaczne i świeże jedzenie. Dostawa... Adam Magda D. - opinia (1) Najlepszy catering w Trójmieście, pysznie, zdrowo i ładnie podane (na tyle... Magda D. Sylwia - opinia (1) Bardzo sprawna realizacja zamówienia, miły kontakt. Wszystkie przekąski... Sylwia Ania - opinia (1) Polecam Pracownie Smaku. Dania przyjechały na czas, ciepłe i przede wszystkim... Ania