Marta - opinia (1) Serdecznie polecam, fantastyczna atmosfera, ciekawy program, mile spędzony... Marta Marta - opinia (1) Polecam szkołę językową Prestige Lingua. Córka uczęszczała na zimowisko i... Marta Mnk - opinia (1) Córka uczestniczyła w półkoloniach w styczniu 2020 była bardzo zadowolona... Mnk
Agata Markowska - opinia (1) Gorąco zachęcam do skorzystania z usług szkoły Prestigue Lingua. Sposób... Agata Markowska Anna - opinia (1) Elastyczne godziny zajęć, ciekawe zajecia dla dzieci, bardzo kolorowy... Anna Lucyna - opinia (1) Korzystałam z usług wielu szkół językowych. W Prestige Lingua po raz pierwszy... Lucyna Ewa - opinia (1) Znamitci nauczyciele, świetna atmosfera, ciekawe metody Ewa Caspeeer - opinia (1) Świetna szkoła. Zaangażowanie i pasja wszechobecne. Cenię indywidualne... Caspeeer Kasia - opinia (1) Raz w tygodniu spotykam się z native speakerem. Bardzo dobra szkoła językowa.... Kasia Aneta - opinia (1) Szkoła tworzona z pasją. Polecam każdemu, kto zastanawia się jeszcze nad... Aneta Od samego początku najwyższy poziom :) (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła językowa! Miałam okazje uczyć się w kilku... Anna fantastyczne miejsce! (1) W szkole panuje super atmosfera, panie z którymi rozmawiałam wybierając kurs... Paula Wspaniala szkola jezykowa POLECAM (1) Wybralam szkole Prestige Lingua z polecenia znajomych. Wspominali o... Agnieszka Prestige Lingua-polecam (1) Gorąco polecam. Szkoła językowa Prestige Lingua w Gdańsku to miejsce gdzie... Ilona Olędzka Inspirujące miejsce (2) Prestige Lingua to nie szkoła językowa: to miejsce inspirujące i rozwijające... Ewa Hope Polecam! (2) Polecam Zosię, która prowadzi zajęcia na ul.Jabłoniowej, kompetentna... Kasia Świetny wybór (1) Od kilku miesięcy uczeszczam na zajęcia do Zosi na Jabloniowa.Jest świetną... K Wspaniała Szkoła językowa Prestige Lingua (1) Pełna profeska, polecam !! Pająk Zdecydowanie - jestem na tak ;) (1) Znalazłam tą szkołę ponieważ przeczytałam opinie w internecie i zdziwiłam się... Paulina Najlepszy wybór!!! (1) Po ostatnim wyjeździe za granicę uświadomiłam sobie, że moim największym... Ania