Anna Miklaszewska - ocena (2) Bardzo lubię chodzić tam na lekcje języka angielskiego. W firmie panuje... Anna Miklaszewska Justyna - ocena (2) Polecam każdemu, kto szuka indywidualnego podejścia, ciekawych zajęć i... Justyna JOLA - ocena (2) Moja córka chodzi już 3rok i jestem bardzo zadowolona że nie boi się... JOLA
K.Posadzy - ocena (2) 12 letnia córka korzysta już drugi rok z nauki języka angielskiego. Widzimy... K.Posadzy mama - ocena (2) Córka chodzi na zajęcia od września i jest zadowolona. Zajęcia są ciekawe,... mama Hanna - ocena (2) Szczerze polecam, oceny dziecka znacznie się poprawiły odkąd uczęszcza na... Hanna Anna - ocena (2) Super szkoła, polecam!!! Anna Kamila - ocena (2) Córka (5 lat) uczęszcza na zajęcia Teddy Eddie już drugi rok, w przyszłym... Kamila Maja - ocena (2) Korzystam z zajęć we Wrzeszczu i jestem bardzo zadowolona Maja Jakub - ocena (2) Super szkoła i prowadzący. Polecam! Jakub Ola - ocena (2) Bardzo polecam kurs z Panią Dorotką, cudowna osoba, bardzo kontaktowa, bardzo... Ola Marta - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalnego i indywidualnego podejścia do... Marta AB - ocena (2) Ciekawe zajęcia. AB Maja - ocena (1) Polecam szkołę językową Prestige Lingua, chodzą tam moje dzieci. Córka... Maja ElaK - opinia (3) Najlepsza szkoła językowa w Gdańsku, a pewnie i w Trójmieście. Chodzę ja i... ElaK Aleksandra - opinia (3) Mam porównanie z kilkoma innymi i moim zdaniem to najlepsza szkoła językowa w... Aleksandra Martyna Mayer - opinia (3) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Prestige Lingua dla mojego dziecka! Moja... Martyna Mayer Zofia, mama Hani - opinia (2) Moja córka była dwa razy na obozie w Mikoszewie ze szkoły Prestige Lingua.... Zofia, mama Hani Ewa S - opinia (2) Nauka w Prestige Lingua to jak spotkanie ze znajomymi, ale z dużą dawką... Ewa S Marcin Baliński - opinia (2) Syn wrócił bardzo zadowolony z obozu. Bardzo mu się podobało. Zapowiedział,... Marcin Baliński