Marta - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Korzystamy z zajęć online i jesteśmy bardzo zadowoleni. Marta Agnieszka - opinia (2) Świetna zabawa dla dzieciaków , bogaty i niebanalny program z angielskim w... Agnieszka Ada - opinia (2) Jestem zachwycona podejściem szkoły do swoich uczniów. Profesjonalna opieka... Ada
Monika - opinia (2) Jestem pod wielkim wrażeniem wysokiego poziomu nauczania i bardzo... Monika Wojtek - opinia (2) Uczęszczałem m.in. na zajęcia przygotowawcze do egzaminu ósmoklasisty.... Wojtek Marta - opinia (1) Cudowna organizacja. Dzieci zaopiekowanie o do tego wszystko po angielsku. Marta Anna - opinia (1) Syn wrócił z obozu zadowolony, prowadzone projekty angażowały dzieci, relacja... Anna Basia z Wrzeszcza - opinia (1) Córka była na obozie językowym w Londynie i już nie może się doczekać na... Basia z Wrzeszcza Basia z Wrzeszcza - opinia (1) Szkoła ma unikatowy klimat. Korzystałam z zajęć dla dzieci i dla dorosłych.... Basia z Wrzeszcza Conroy - opinia (1) W roku 2020/21 miałem przyjemność uczestniczyć w kursie przygotowującym do... Conroy Łukasz Połczyński - opinia (1) W celu podniesienia kompetencji zawodowych zdecydowałem się na kurs J.... Łukasz Połczyński Monika - opinia (1) Córka była bardzo zadowolona z uczestnictwa - jak określiła - good idea:) Monika Marta - opinia (1) Serdecznie polecam, fantastyczna atmosfera, ciekawy program, mile spędzony... Marta Marta - opinia (1) Polecam szkołę językową Prestige Lingua. Córka uczęszczała na zimowisko i... Marta Mnk - opinia (1) Córka uczestniczyła w półkoloniach w styczniu 2020 była bardzo zadowolona... Mnk Agata Markowska - opinia (1) Gorąco zachęcam do skorzystania z usług szkoły Prestigue Lingua. Sposób... Agata Markowska Marta R. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Moja córka uczęszcza do tej szkoły już trzeci rok.... Marta R. Maria - opinia (1) Szkoła językowa na wysokim poziomie, obsługa zawsze miła i uśmiechnięta z... Maria Anna - opinia (1) Gorąco polecam. Obsługa z poziomu organizacji/kontaktu administracyjnego -... Anna Anna - opinia (1) Elastyczne godziny zajęć, ciekawe zajecia dla dzieci, bardzo kolorowy... Anna