Wspaniala szkola jezykowa POLECAM (1) Wybralam szkole Prestige Lingua z polecenia znajomych. Wspominali o... Agnieszka Prestige Lingua-polecam (1) Gorąco polecam. Szkoła językowa Prestige Lingua w Gdańsku to miejsce gdzie... Ilona Olędzka Inspirujące miejsce (2) Prestige Lingua to nie szkoła językowa: to miejsce inspirujące i rozwijające... Ewa Hope
Polecam! (2) Polecam Zosię, która prowadzi zajęcia na ul.Jabłoniowej, kompetentna... Kasia Świetny wybór (1) Od kilku miesięcy uczeszczam na zajęcia do Zosi na Jabloniowa.Jest świetną... K Wspaniała Szkoła językowa Prestige Lingua (1) Pełna profeska, polecam !! Pająk Zdecydowanie - jestem na tak ;) (1) Znalazłam tą szkołę ponieważ przeczytałam opinie w internecie i zdziwiłam się... Paulina Najlepszy wybór!!! (1) Po ostatnim wyjeździe za granicę uświadomiłam sobie, że moim największym... Ania GORĄCO POLECAM (1) O szkole Prestige Lingua dowiedziałam się z Internetu, podczas wyszukiwania... Ela biznesowy angielski (1) Od kilku miesięcy uczęszczam na biznesowy angielski do Radka. Jestem bardzo... Czarny Mustang Znakomita szkoła dla każdego głodnego nauki:) (1) Polecam szkołę Prestige Lingua, ponieważ panuje w niej miła atmosfera, uczą... Mania Pozytywne zaskoczenie (1) Po wielu latach nauki języka jeszcze w szkole, w pracy potrzebowałam... Zadowolona klientka Najlepsza! (1) Uczęszczam do tej szkoły kolejny semestr i wciąż nie przestają mnie... Mirella Opinia o feriach w Szkole Językowej Prestige Lingua (1) Moja córka uczestniczyła w zajęciach podczas Ferii Zimowych, zajęcia były... Maria Niewczasińska Propsy (1) Długo zastanawiałem się nad wyborem szkoły językowej. Odwiedziłem kilka z... Mateusz Polecam! (2) Trafiłam na szkołę Prestige Lingua przypadkiem,bo sama wyczytałam bardzo... Gosia szczena opada! :) (2) woooooooow!!!!! uczę się teraz w nowym miejscu - bo mi bliżej na Jabłoniową... Kamil nie mam innego wyboru (2) po półkoloniach spędzonych w Prestige Lingua, dzieci zmusiły nas do zapisania... Rodzice (Ci z Oliwy) To niezwykła szkoła! (2) Uczymy się całą rodziną i każde z nas żałuje, gdy jakieś zajęcia wypadną.... Agata Jestem bardzo zadowolony ponieważ (1) Moi synowie uwielbiają te zajęcia i nie chcą żadnych opuścić. Bardzo się... Jarek