Naprawdę warto! (1) Kamienica w starym Wrzeszczu...zapach kawy...Prestige Lingua to naprawdę... Lady Kasia Szybka i przyjemna nauka ! (1) Od ponad roku uczęszczam w Prestige Lingua na zajęcia hiszpańskiego i jestem... Agata cudowne miejsce (1) i właśnie tu godzę naukę z przyjemnością. Lubię tą szkołę za względu na super... gosia
Super (1) Zapisałam się na zajęcia w trakcie ich trwania. Od początku bardzo mi się... lady REWELACJA (1) Witam, chodzę na spotkania Ladies i przyznam szczerze, że nigdy nie sądziłam,... Ewcia czy ktoś był na tych Beforach? (2) ciekawe, powiedzcie coś Viejas Z. - opinia (1) Chodzę do grupy egzaminacyjnej, bardzo podoba mi się podział zajęć na... Z. Fajnie Kobitki (1) Towarzyskie spotkania na których zupełnie się nie nudzę i ćwiczę/szlifuję... Lady:) Polecam wszystkim (4) Polecam wszystkim, którzy w latach nauki szkolnej zniechęcili się do nauki... A. inaczej jak zazwyczaj (1) polecam! świetni native-speakerzy i przyjemne z pożytecznym, nawet nie... Patrycja Naprawdę warto (1) Zajęcia Young Professionals, w których uczestniczyłam, okazały się świetną... Iwona