Polecam (1) Gorąco polecam zajęcia w szkole Prestige Lingua! Sposób prowadzenia zajęć jak... Bartek Polecam! (1) Polecam! J Prestige Lingua to solidna i słowna szkoła językowa. Moje dzieci... Ilona Warto spróbować (1) Fajnie prowadzone zajęcia, ciekawe, starannie dobrane materiały naukowe.... Gosia
Super Szkoła !!! (1) Zajęcia super profesjonalne, nie mogę się doczekać kolejnych. Podejście mega... Ania Nauka języka, tylko w Prestige Lingua! (2) Jestem pod wielkim wrażeniem szkoły Prestige Lingua. Wiadomo, że kawusia i... Marcelina polecam wszytskim znudzonym "tradycyjną formą" zajęć (1) Dlaczego uważam, że to wybitna szkoła? Ponieważ angielskiego uczę się od lat... Ilona Wyjątkowe miejsce ,wyjątkowi ludzie (1) Próbowałem nauki w kilku miejscach więc jednoznacznie podpisuję się pod... Grzegorz "big eagle" Polecam (1) Nauka języka w atmosferze przyjacielskiego spotkania...Zaletą są przede... ANeta Polecam (1) Nauka w atmosferze spotkania towarzyskiego to coś więcej niż można oczekiwać... Aga Niemiecki w Prestige - najlepszy wybór (1) Jeśli kurs językowy, to tylko w Prestige Lingua. Jeśli kurs niemieckiego, to... Mateusz Angielski dla dzieci tylko w Prestige Lingua! (1) Moja córa jest uczennicą Prestige Lingua już trzeci rok i nie dość, że jest... Iwona Coaching - POLECAM (1) Wyjątkowe miejsce - atmosfera, która sprzyja nauce. Szkole Prestige Lingua... Beata Jest dobrze, a nawet lepiej niż dobrze (1) po latach przerwy zdecydowałem się odświeżyć zardzewiały angielski i... Każmirz Weronika - opinia (1) Właśnie zaczełam zajęcia z couchingu językowego, jestem mile zaskoczona -... Weronika Wyjątkowe miejsce (1) Wyjątkowe miejsce, rewelacyjna kadra, córka spędziła dwa tygodnie na... Karolina polecam goraco (1) Moja córa spedzila tydzien pełen radości i odkryć w czasie półkoloni. Bardzo... Izabela lekcje języka niemieckiego (1) Bartek jest świetnym lektorem języka niemieckiego! Zajęcia są zawsze... Marek Polecam naukę języka niemieckiego tylko u Pana Bartka (1) To wyjątkowy człowiek,młody, a już profesjonalista,życzliwy, sympatyczny,... Basia Ale jakie kursy! (1) Przychodzę do koleżanek na kawę, ciasto, albo fondue - siedzę z podkulonymi... Basia Gorąco polecam język niemiecki w Prestige Lingua !! (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole. Lektor Bartek jest... Asia