Gosia S. - opinia (2) Prestige Lingua to nie tylko miejsce, gdzie się uczy. To miejsce, które... Gosia S. Iwuśka - opinia (2) Jeśli myślisz, że nauka języków jest nudna, musisz sprawdzić Prestige Lingua!... Iwuśka Katarzyna - opinia (2) Po roku w Prestige Lingua mój syn mówi po angielsku jak nigdy. Nawet na... Katarzyna
Iwona - opinia (1) Niesamowite półkolonie w Prestige Lingua! Moje dzieci są zachwycone - dużo... Iwona Joanna Zakrzewska - opinia (2) Jeśli myślisz, że Prestige Lingua to kolejna nudna szkoła językowa, jesteś w... Joanna Zakrzewska Aneta - opinia (2) Wow! Prestige Lingua to coś więcej niż szkoła! To jak klub dyskusyjny, teatr... Aneta Ania Dosz - opinia (2) Dowiedziałam się o Prestige Lingua z internetu, szukając szkoły, która nie... Ania Dosz Agnieszka - opinia (2) Teddy Eddie to hit! Mój synek uwielbia te zajęcia i już zna kilka całych zdań... Agnieszka Paulina - szczęśliwa posiadaczka certyfikatu! - opinia (2) Zdałam Advanced śpiewająco i jadę na studia do Danii! W Prestige Lingua... Paulina - szczęśliwa posiadaczka Marta - opinia (2) Zawsze bardzo bałam się rozmów po angielsku w pracy. Po roku zajęć business... Marta Zadowolona słuchaczka - opinia (2) Uczęszczałam na kurs dla dorosłych u p. Mateusza B. (polecam z całego serca... Zadowolona słuchaczka Igor - opinia (2) Nie wierzyłem, że kiedyś nauczę się angielskiego, dopóki nie przyszedłem do... Igor Michał - opinia (2) Zawsze myślałem, że nauka języka to nudne i monotonne zajęcie. Ale od kiedy... Michał Paulina - opinia (2) Uczestniczyłam w wakacyjnym kursie, który prowadziła Pani Ewa na Lawendowym... Paulina Marysia - opinia (2) O szkole językowej dowiedziałam się od znajomej, której dziecko uczestniczyło... Marysia Piotr - opinia (2) Bardzo polecam szkołę Prestige Lingua. Niewielka, osiedlowa szkoła językowa... Piotr Ania - opinia (2) zawsze szukałam miejsca, gdzie mogłabym się rozwijać w komfortowej i... Ania Julia - opinia (2) Przed rozpoczęciem kursu egzaminacyjnego FIRST w Prestige Lingua, czułam... Julia Marek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług, lekcje przebiegają w przyjaznej atmosferze... Marek Agnieszka - opinia (2) Świetna zabawa dla dzieciaków , bogaty i niebanalny program z angielskim w... Agnieszka