Damian - ocena (2) Stanowczo nie polecam niepubliczne Przedszkole "Zielona Dolina"... Damian Znam i odradzam - ocena (1) Nie polecam, panie leniwe i wredne, rządzą całym przedszkolem, a dyrekcja... Znam i odradzam Mama - ocena (1) Polecam to miejsce. Panie prowadzą super zajęcia dydaktyczne. Jedzenie jest... Mama
Martyna - ocena (1) Polecam przedszkole. Córka z miłą chęcią chodzi i bardzo smakuje jej jedzenie... Martyna Edyta - ocena (1) Córka szczęśliwa, zaopiekowana i uśmiechnięta, liczne zajęcia dodatkowe,... Edyta Martyna - ocena (1) To idealne miejsce dla maluchów.Widać, że kadra wkłada ogromne serce w pracę... Martyna Karola - ocena (1) Polecam! Zadowolone dziecko = zadowolony rodzic :) Karola Kasia - ocena (1) Przedszkole niepubliczne Zielona Dolina w Gdańsku to miejsce pełne ciepła i... Kasia Zadowolony rodzic - ocena (1) Świetne przedszkole, dziecko szczęśliwe, rodzic zadowolony, zdecydowanie... Zadowolony rodzic Artur Ptak - ocena (1) Moja córka uwielbia Panie z przedszkola, zawsze z chęcią wstaje rano a Panią... Artur Ptak Iza - ocena (1) Polecam! Bardzo dobra opieka, super wycieczki, dużo atrakcji. Dziecko... Iza Maria - ocena (1) Najlepsze przedszkole na świecie! Mój syn jest zachwycony, nie chce wracać do... Maria Ilona - ocena (1) Moja córka uczęszczała do Chatki Puchatka przez 4 lata i bardzo trudno nam... Ilona K - ocena (1) Córka uwielbiała tu przychodzić. Ciekawe zajęcia, sympatyczne panie,... K Maciej F - ocena (1) To było wielkie szczęście dla nas i dla naszych pociech trafić do Chatki... Maciej F Maciek - ocena (1) Super przedszkole! Opieka nad dziećmi na najwyższym poziomie! Starszy syn... Maciek mama Agnieszka - ocena (1) Moje córki do dziś wspominają przedszkole Chatka Puchatka. Wycieczki, pyszne... mama Agnieszka Babcia - ocena (1) Przedszkole Chatka Puchatka było dla mojej wnuczki miejscem,z którego nie... Babcia Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zawsze uśmiechnięte panie, bardzo dużo zajęć poza... Iwona Weronika Krause - ocena (1) Cudowna i profesjonalna kadra, bardzo dużo interesujących i rozwijających... Weronika Krause