Mama Kacperka - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Przedszkola. Przyjazne wnętrza, świetni... Mama Kacperka Tata - ocena (2) Córką chodzi 3 rok ja nie polecam mnie jako ojcu na pełnych prawach nie... Tata Kat - ocena (2) Nie polecam. Starannie wyselekcjonowane grono. Absolutnie nie może pojawić... Kat
Monika - ocena (1) Niestety nie polecam tego przedszkola. Mimo kilkukrotnych prób rozmowy z... Monika Mama A. - ocena (1) Najlepsze Przedszkole w Trójmieście! Największe sale z nowoczesnymi placami... Mama A. M - ocena (1) Indywidualne podejście do dzieci, nowy sprzęt i jest darmowe. M Ania - ocena (1) Polecam bardzo to przedszkole , jestem z córką bardzo zadowolona.Jak jest... Ania Karolina - ocena (1) Fregata, to znacznie więcej niż edukacja! Poza wykwalifikowaną kadrą,... Karolina Milena - ocena (1) Bardzo fajne przedszkole. W grupie, do której chodzi moja córka, są bardzo... Milena katarzyna - ocena (1) To idealne miejsce dla dzieci, które mają dorastać w harmonii z naturą, z... katarzyna Krystyna - ocena (2) Moja pociecha uwielbia to przedszkole! W Podwodnej Krainie zawsze panuje... Krystyna Alina Mallek - ocena (1) Przedszkole z całego serca godne polecenia. Nie pierwszy nasz wnuczek... Alina Mallek Gosia - ocena (1) Polecam każdemu.Wspaniałe przedszkole, cudowne Panie.Mnóstwo ciekawych zajęć... Gosia Mama Jacka - ocena (1) Super kadra, Pani Dorota to profesjonalistka z wielką wiedzą oraz... Mama Jacka Marta - ocena (1) Tygryskowa Kraina to miejsce, które z całego serca polecam każdemu... Marta zadowoleni rodzice przedszkolaka - ocena (1) Polecam z całego serca. Brawa za zaangażowanie, cierpliwość i empatię pań... zadowoleni rodzice przedszkolaka Anna - ocena (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z Przedszkola Fregata. W tym roku nasze... Anna Anna - ocena (2) Personel jest przesympatyczny, a atmosfera po prostu magiczna. Cieszę się, że... Anna Mama - ocena (1) Moja córka chodzi do żłobka do grupy Misiów. Uwielbia swoje ciocię , zawsze... Mama Rodzice Milenki - ocena (1) Przedszkole Edu-Zielony Zakątek to naprawdę wspaniałe miejsce. Jesteśmy... Rodzice Milenki