Paulina - ocena (1) Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i... Paulina Marianna - ocena (1) Dobre przedszkole z konkretnym podejściem. Dzieci mają dużo różnorodnych... Marianna Mama Tymka - ocena (3) W mojej opinii przedszkole zmieniło się na gorsze, zmieniają się panie,... Mama Tymka
Monika - ocena (1) Chyba najlepsze kameralne przedszkole jakie znajduje sie na Morenie ! Polecam... Monika Julia - ocena (1) Chatka Przedszkolaka to najlepsze przedszkole do którego mógł trafić mój Syn.... Julia Tata - ocena (1) Bardzo polecam. Moje dziecko robi niesamowite postępy i wiem, że to w dużej... Tata Kamila - ocena (1) Gorąco polecam! Przez ostatnich 7 lat moje dzieci miały przyjemność... Kamila Małgorzata - ocena (1) Wspaniałe przedszkole, Panie pełne ciepła i wyrozumiałości do dzieci.... Małgorzata Ola - ocena (1) Przedszkole Chatka Puchatka to miejsce absolutnie wyjątkowe! Oferta zajęć... Ola Bogumiła - ocena (1) Super nowoczesne przedszkole, duży plac zabaw i własna kuchnia co jest chyba... Bogumiła DR - ocena (1) Super przedszkole zapewniające wiele zajęć dydaktycznych oraz różnych... DR Małgorzata Ziemann - ocena (1) Jest to przedszkole pogodne z dobrymi nauczycielami obsługa po prostu jest... Małgorzata Ziemann Basia - ocena (1) Super Przedszkole. Smaczne, zdrowe posiłki z własnej kuchni, miła obsługa,... Basia Agnieszka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Przedszkola Niepublicznego Artistic. To... Agnieszka Kacper - ocena (1) Przedszkole artistic to wyjątkowe miejsce, które z pełnym przekonaniem... Kacper Krystyna - ocena (1) Polecam ze względu na dużą różnorodność zajęć, panie są zaangażowane, bardzo... Krystyna Sylwia - ocena (1) Nasz córcia uwielbia panią Kasię i Panią Olę ! Dzięki nim chętnie chodzi do... Sylwia Kamila S. - ocena (1) Z całym sercem polecam stumilowy las. Cudowne miejsce pełne miłości i... Kamila S. Maria - ocena (1) Dołączyliśmy do LH w tym roku. Wybraliśmy to przedszkole ze względu na... Maria Alicja - ocena (1) Przedszkole na medal. Nauczycielki zaangażowane i pełne wsparcia. Córka... Alicja