paulcia02@gmail.com - ocena (1) Przedszkole dramat, dostaje kupę pieniędzy za dzieci z orzeczeniem, a dla... paulcia02@gmail.com Aga - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Mój 3-letni synek uczęszcza na indywidualne zajęcia od... Aga Klaudia - ocena (1) Przedszkole jest bardzo kameralne, panie są przemiłe, moja córka chodzi tam... Klaudia
kReMik - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola. Syn wraca do domu z uśmiechem i... kReMik Mama - ocena (1) Fantastyczne przedszkole dzięki niemu mój synek zaczął mówić ,oraz... Mama Piotr - ocena (1) Fantastyczne przedszkole, wspaniała, zaangażowana kadra. Mnóstwo atrakcji... Piotr mama - ocena (1) Polecam dzieci zadowolone ,Pani bardzo kreatywna sprawiedliwa podchodząca... mama Anna - ocena (1) Nie polecam przedszkola. Od momentu, gdy pojawiła się nowa Pani dyrektor... Anna Małgorzata - ocena (1) Placówka obejmuje bogaty wybór zajęć dodatkowych, takich jak rytmika, zajęcia... Małgorzata Zadowolona mama - ocena (1) Bardzo przyjazne przedszkole, świetna i przemiła kadra, niesamowita kuchnia... Zadowolona mama Olunia - ocena (1) Tak jak bywa w nowych placówkach obawy rodziców zawsze są wielkie posyłają... Olunia Karol - ocena (1) Program nauczania jest dostosowany do potrzeb dzieci i wspiera ich rozwój w... Karol Daniel - ocena (1) Przedszkole w Gdyni wyróżnia się indywidualnym podejściem do każdego dziecka.... Daniel Rodzic - ocena (1) Polecam z całego serca! Rodzic Milena - ocena (1) Córeczka od razu pokochała to miejsce. Idzie tam zadowolona i uśmiechnięta... Milena Paula - ocena (1) Wspaniałe przedszkole. Opieka i zajęcia na najwyższym poziomie. Dzieci chodzą... Paula ArtDag - ocena (1) Rewelacyjna placówka. Nasza Córka mówi, że jest to Magiczne Miejsce. Naszą... ArtDag Pawel Jasik - ocena (1) Jak dla mnie placówka rewelacyjna z indywidualnymi podejściem do dziecka nasz... Pawel Jasik Anna - ocena (1) Zaangażowana i cudowna kadra, super zajęcia pozaprogramowe w pakiecie... Anna DagArt - ocena (1) Rewelacyjna placówka. Nasza Córka mówi, że jest to Magiczne Miejsce. Naszą... DagArt