Alicja - ocena (1) Córka nigdy się tutaj nie nudzi, zawsze wychodzi uśmiechnięta i zadowolona.... Alicja Beata - ocena (1) Bardzo dobre przedszkole z przyjaznym podejściem do dzieci. Sale jasne i... Beata Dominika - ocena (1) Bardzo miła i zaangażowana kadra. Widać, że pracownicy lubią swoją pracę i... Dominika
Karol - ocena (1) Świetna organizacja, domowa atmosfera i doskonała komunikacja z rodzicami.... Karol Bartosz - ocena (1) Polecam! Świetna Karda nauczycieli. Bartosz Kamil - ocena (1) Wychowawczynie są zaangażowane, a zajęcia są przemyślane i ciekawe. Dzieci... Kamil Joanna - ocena (1) Syn uwielbia swoje przedszkole! Od pierwszego dnia czuł się tu bezpiecznie.... Joanna Mikołaj - ocena (1) Najlepsze przedszkole, z jakim mieliśmy do czynienia! Ciepłe i profesjonalne... Mikołaj Justyna - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla maluszków. Niewielka grupa wspierana przez panie... Justyna Justyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Mam dzieci w grupie toodlers i... Justyna Dorota - ocena (3) szkrabolandia jest kameralnym przedszkolem, w którym pracują nauczyciele oraz... Dorota m.m - ocena (1) Moje dziecko chodzi 3 rok do tej placówki, wiem, że negatywne opinie są od... m.m Katarzyna - ocena (1) Świetna placówka z podejściem bliskościowym i indywidualnym. Wykwalifikowana... Katarzyna mama - ocena (1) Przedszkole marzeń, szybkie rezultaty w nauce języka angielskiego od poziomu 0 mama Julias mom - ocena (1) As a parent, I value the warm, family-like atmosphere and the individual... Julias mom Krzysztof - ocena (1) Jedyne, czego mozna ewentualnie zkrytykowac, jest to, ze jest tylko jedna... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) Swietne przedszkole, wspaniale Panie. Widac, ze wszyscy sie staraja. Krzysztof Iryna - ocena (1) Nie liczą się mury, liczy się to, co w środku. A tam są ludzie z pasją, dwa... Iryna Edyta - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczna całej kadrze naszego żłobka za serce i troskę, jaką... Edyta Katarzyna - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi naszego przedszkola... Katarzyna