Anna - ocena (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z Przedszkola Fregata. W tym roku nasze... Anna Anna - ocena (2) Personel jest przesympatyczny, a atmosfera po prostu magiczna. Cieszę się, że... Anna Mama - ocena (1) Moja córka chodzi do żłobka do grupy Misiów. Uwielbia swoje ciocię , zawsze... Mama
Rodzice Milenki - ocena (1) Przedszkole Edu-Zielony Zakątek to naprawdę wspaniałe miejsce. Jesteśmy... Rodzice Milenki Marianna - ocena (2) Dobre przedszkole z konkretnym podejściem. Dzieci mają dużo różnorodnych... Marianna Anonim - ocena (1) A ja uwielbiam nasze przedszkole, pisze "nasze", gdyz nie tylko moje dziecko,... Anonim Agnieszka - ocena (2) Jestem ogromnie zadowolona z Wioski Przyjaciół. To miejsce, w którym od razu... Agnieszka Ola - ocena (2) Jestem bardzo zadolowona z opieki oraz różnorodnych aktywności rozwijających... Ola Weronika - ocena (2) Swietne przedszkole, świetnie wykwalifkowana kadra nauczycielska rozumiejąca... Weronika Moin - ocena (1) Beznadziejnie. Jeśli kochasz, to sugerowałabym omijać szerokim łukiem.... Moin Kar - ocena (1) Oboje moi synowie chodzą do tego żłobka. Jesteśmy ogólnie zadowoleni. Kar D C - ocena (3) Najlepszy żłobek na Chełmie D C Róża - ocena (2) Moja córka był prowadzona od żłobka do przedszkola. Mogę polecić z czystym... Róża Joanna - ocena (1) Morenowy Porcik to unikatowe miejsce, które z całego serca polecam każdemu.... Joanna Rodzic z osowej - ocena (1) Świetna komunikacja z rodzicami, wszystko jasne i przejrzyste . Panie zawsze... Rodzic z osowej damian - ocena (1) Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i... damian Marta - ocena (1) Bardzo dobre, bliskościowe miejsce. Panie stosują komunikację w oparciu o... Marta Adam - ocena (1) Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i... Adam Tatazadowolonegofranka - ocena (1) Happy Kids daje dzieciakom dużo radości i swobody, a jednocześnie uczy... Tatazadowolonegofranka JAKUB - ocena (1) Najlepsze przedszkole dla dzieci ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi ️ JAKUB