Magdalena - ocena (2) Polecam Przedszkole. Świetna Kadra, profesjonalna, empatyczna i w pełni... Magdalena Magda J. - ocena (1) Polecam żłobek! Dziecko super się zaklimatyzowało! Panie wspaniałe! Magda J. Aga - ocena (1) Przedszkole, które od lat stara się aby dzieciom było tam dobrze, chodziła... Aga
Agnieszka - ocena (1) Jako mama trójki dzieci uczęszczających do przedszkola Wielka Przygoda, a... Agnieszka Anna S - ocena (1) Moja córka uczęszcza do żłobka do pszczółek od grudnia 2025 do teraz. Mogę... Anna S Rodzic - ocena (1) Wspaniała placówka, bogata oferta zajęć dodatkowych, kadra na 6 :)... Rodzic Beata - ocena (1) Z całego serca polecam Bajkową Akademię! Jako mama dwójki bardzo energicznych... Beata Vladyslav Markichev - ocena (2) To już nasze drugie dziecko w tym żłobku i z pełnym przekonaniem możemy... Vladyslav Markichev Tomek - ocena (1) Super kadra, olbrzymia dbałość o rozwój i wychowanie Tomek KasiaMamaJulki - ocena (1) Córka od razu polubiła to miejsce nie było żadnych problemów z adaptacją.... KasiaMamaJulki Tata - ocena (1) Dziękujemy za każdą utuloną smutkę, za wszystkie uśmiechy, wspólne odkrywanie... Tata Rodzic - ocena (1) Serdecznie polecam! Miejsce pełne ciepła, dobra i pozytywnych emocji. Widać,... Rodzic Anna - ocena (1) Trudno mówić coś o całej szkole, bo wiadomo nauczyciele są różne, bo są różne... Anna Adam - ocena (1) Atrakcyjne zajęcia dodatkowe, które sprawiają, że młody chętnie wstaje do... Adam Alicja - ocena (1) Polecam moj syn tam chodzi mega fajne pani,duzo zajeć ,spacery dziecko... Alicja Barbara Pochwałowska - ocena (1) Bardzo polecam wszystkim. Opieka na wysokim poziomie, indywidualne podejście... Barbara Pochwałowska Mama - ocena (1) Dzieci codziennie sa zaopiekowane przez ciepłą, liczną i wyspecjalizowaną... Mama Serhii - ocena (2) Wszystko jest wspaniale Serhii Tetiana - ocena (2) Cudowne przedszkole, w którym pracują tylko najlepsi nauczyciele. Podejście... Tetiana AsiaK - ocena (2) Polecam Wesołą Wyspę z całego serca. Wiem, że moje dziecko jest zaopiekowane... AsiaK