Karol - ocena (1) Przedszkole ładne - Panie również najbardziej pozdrawiam wraz z córką Panią... Karol Edyta Wajak - ocena (1) Super przedszkole, a już w ogóle Pani Ela i Pani Aneta Edyta Wajak Weronika - ocena (1) Serdecznie polecamy! Córka zachwycona Paniami i ich zaangażowaniem w rozwój i... Weronika
Paweł - ocena (1) Rewelacyjna placówka! Syn uczęszcza już drugi rok zaczynając od maluszków.... Paweł Alicja - ocena (1) Nasz syn przez 2 lata uczęszczał do Oksfordzik i teraz, kiedy odszedł do... Alicja Mama - ocena (1) Cudowne przedszkole, ładny plac zabaw, panie na kuchni przekochane, pani... Mama Kamil - ocena (1) Nasza córka i obecnie synek chodzili do Żyrafy. Córka do dziś z wielkim... Kamil Karolina - ocena (1) Przedszkole Żyrafa miejsce pełne ciepła, troski i pasji! Nasze dzieci... Karolina Mama Zosi. - ocena (1) Bardzo polecamy przedszkole Edu maluszek. Pani Dyrektor konkretna, dobrze... Mama Zosi. Katarzyna Mikołajczyk - ocena (1) Nie polecam, mój synek nie chętnie tam chodził. Niestety wychowuje samotnie... Katarzyna Mikołajczyk mama - ocena (1) Super miejsce, świetna kadra. W przedszkolu dużo się dzieje, pracownicy są... mama . - ocena (1) Jesteśmy ogromnie wdzięczni za wspaniałą opiekę, ciepło i zaangażowanie... . AM - ocena (2) Obecnie koszt przedszkola to czesne 1700 zł, do tego należy doliczyć... AM Joanna - ocena (1) Najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć ! Naszą córką rozwinęła sie tu... Joanna Anna B. - ocena (1) Moje dziecko chodziło do tego przedszkola 3 pełne lata. Mogę powiedzieć, że... Anna B. EKN - ocena (2) Nasz przedszkolak uczęszcza do Wesołej Wyspy juz od ponad roku i czuje się... EKN Wojciech - ocena (1) Nasza przygoda z Żyrafą zaczęła się od przypadkowego spotkania w 2012 r. Nasz... Wojciech Dorota - ocena (1) Super przedszkole. Polecam!!! Dorota mama MC - ocena (2) Synek spędził w Bajkowej cztery lata. Zaadaptował się od razu dzięki... mama MC Paulina - ocena (1) Synek uczęszcza do przedszkola już ponad rok i z całym przekonaniem mogę... Paulina