Dorota - ocena (1) Super przedszkole. Polecam!!! Dorota mama MC - ocena (2) Synek spędził w Bajkowej cztery lata. Zaadaptował się od razu dzięki... mama MC Paulina - ocena (1) Synek uczęszcza do przedszkola już ponad rok i z całym przekonaniem mogę... Paulina
Mama Stasia - ocena (1) Żyrafę polecam z całego serca. Mój synek Stasiu z radością tam chodzi, a przy... Mama Stasia Joasia - ocena (1) Happy Kids to miejsce z duszą. Małe grupy, indywidualne podejście, nowoczesne... Joasia Karolina - ocena (1) Niezwykle bliskościowa kadra - pełna ciepła, cierpliwości i uważności zarówno... Karolina Monika - ocena (1) "Mamoooo! Chce wrocic do Żyrafy! Tam było fajniej!" Slysze co jakis czas od... Monika Andrzej - ocena (1) Córka zaczęła przygodę z Żyrafą od żłobka i przeszła przez wszystkie następne... Andrzej Babcia Beata - ocena (1) Nie jestem rodzicem, ale babcią. Czasami odbieram wnuczka i wnuczkę. Moje... Babcia Beata Dominika Zyborowicz - ocena (1) Serdecznie polecam. Juz po pierwszym spotkaniu z Panią Ewą wiedziałam, że to... Dominika Zyborowicz Agata - ocena (1) Kiedy zaczynaliśmy przygodę z Żyrafą, szukaliśmy miejsca bezpiecznego rozwoju... Agata Agata - ocena (1) Kiedy zaczynaliśmy przygodę z Żyrafą, szukaliśmy miejsca bezpiecznego rozwoju... Agata Kasia - ocena (1) super miejsce, duży plac zabaw. Małe grupy Kasia Patryk - ocena (1) To nie jest zwykłe przedszkole to miejsce, w którym dzieciaki kwitną. Syn... Patryk Zuza Ruiz - ocena (1) Droga Żyrafo, jako rodzice Olka i Henia chcemy z całego serca podziękować za... Zuza Ruiz Yana - ocena (1) Polecam.Profesjonalne zespół. Pani Olena jest bardzo miłą i serdeczną opiekunką. Yana Pailina - ocena (1) Bardzo polecam to przedszkole jest tu ciekawie i intensywnie. Kadra traktuje... Pailina Ala - ocena (1) Super atmosfera, miłe Panie, dobre jedzenie, własny ogród i super ciekawe... Ala Wojciech Suryn - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem, trójka moich dzieci uczęszczała do żyrafy,... Wojciech Suryn M - ocena (1) Nie polecam placówki M