Barbara Pochwałowska - ocena (1) Bardzo polecam wszystkim. Opieka na wysokim poziomie, indywidualne podejście... Barbara Pochwałowska Mama - ocena (1) Dzieci codziennie sa zaopiekowane przez ciepłą, liczną i wyspecjalizowaną... Mama Serhii - ocena (2) Wszystko jest wspaniale Serhii
Tetiana - ocena (2) Cudowne przedszkole, w którym pracują tylko najlepsi nauczyciele. Podejście... Tetiana AsiaK - ocena (2) Polecam Wesołą Wyspę z całego serca. Wiem, że moje dziecko jest zaopiekowane... AsiaK Zuza - ocena (1) Przedszkole dobrze zorganizowane i przyjazne dzieciom. Sale przestronne, a... Zuza Ola - ocena (1) Nie ma bardziej zaangażowanej kadry w procesie adaptacji! Dziecko po traumie... Ola Artur - ocena (1) Polecam, 100% profesjonalne podejście Artur Rodzice - ocena (1) Polecam z całego serca przedszkole Bajkowa Akademia :) Jestem mama... Rodzice Marek - ocena (1) Bardzo miłe panie ,dziecko wraca z uśmiechem do domu,rano idąc do przedszkola... Marek Patrycja - ocena (1) Niesamowite miejsce ! W pełni zaangażowana i niezwykle kreatywna kadra!... Patrycja Anna W - ocena (2) Wspaniałe, kameralne przedszkole z domową atmosferą, niesamowitą kadrą,... Anna W Aleksandra - ocena (1) Gorąco polecam przedszkole Sotis dla dzieci z diagnozą autyzmu. Jestem... Aleksandra Oliwia - ocena (1) Polecam z całego serca Przedszkole "Bursztynek" moje 2 dziecko już chodzi do... Oliwia Mama A. - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Kiddo. Dzieci mają dużo zajęć, możliwości... Mama A. Gabi - ocena (1) Przedszkole 25 Perły Gdyńskie to przedszkole pięknie położone na Kamiennej... Gabi Becia - ocena (1) pełnym przekonaniem polecam Plusik-Minusik To miejsce, które od 7 lat... Becia Urszula - ocena (1) To nie jest zwykłe przedszkole to miejsce, w którym dzieciaki kwitną. Syn... Urszula Mama - ocena (1) cudowne miejsce z cudownymi ludźmi. Dzieci nie chcą wychodzić z przedszkola,... Mama Piotr - ocena (1) Świetne przedszkole z ciekawymi zajęciami, konkursami i pięknym otoczeniem... Piotr