M.G. - ocena (1) Świetna kadra, dzieciaki uwielbiają tam chodzić! Widać zaangażowanie pana... M.G. Mama dwójki dzieci - ocena (1) Świetne przedszkole! Dyrekcja jak i cała kadra to bardzo miłe, empatyczne i... Mama dwójki dzieci Maciej - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Panie bardzo zaangażowane w wychowanie i edukację dzieci.... Maciej
Zadowolona mama - ocena (1) Przedszkole w 100% spełnia nasze oczekiwania. Atmosfera jest niezwykle ciepła... Zadowolona mama Patrycja - ocena (1) jesteśmy bardzo zadowoleni z faktu, że trafiliśmy do tej placówki. wiele obaw... Patrycja Babcia - ocena (1) Mój wnuk chodzi do tego przeczkola jest dzieckiem autystycznym.Wciągu roku... Babcia Dorota - ocena (1) szkrabolandia jest kameralnym przedszkolem, w którym pracują nauczyciele oraz... Dorota Gruszka Pietruszka - ocena (1) gdyby ktoś mi powiedział rok temu że mój syn wytrzyma w jakimkolwiek... Gruszka Pietruszka Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola Panie są miłe , zawsze po odbierze... Monika Mmmmm - ocena (1) Przedszkole jest super. Pomoce dydaktyczne super,nie oszczędzają,do każdego... Mmmmm Tomek - ocena (1) Mała szkoła, która oferuje, bardzo bogatą ofertę nauki języka angielskiego,... Tomek AB - ocena (1) Dla córki przedszkole jest jak drugi dom :) ogrom troski, terapii i opieki! AB Justyna M. - ocena (1) Przedszkole cudowne, bardzo dobrze wyposażone. Duża ilość zajęć dodatkowych,... Justyna M. Rodzic pierwszoklasisty - ocena (1) Mój syn chodził tu do zerówki i kontynuje szkołę podstawową. Jesteśmy bardzo... Rodzic pierwszoklasisty Agnieszka - ocena (1) Bajkoland do miejsce, które z pełnym przekonaniem mogę polecić każdemu... Agnieszka Agnieszka K. - ocena (1) Bajkoland do miejsce, które z pełnym przekonaniem mogę polecić każdemu... Agnieszka K. Sylwia - ocena (1) Nasze doświadczenie z tym przedszkolem jest wspaniałe! Mój syn codziennie z... Sylwia Anna - ocena (1) Córka uczęszcza do szkoły drugi rok. Zaczęła od zerówki i obecnie jest w... Anna Mama - ocena (1) Kameralna szkoła, w której moje dziecko czuje się bezpiecznie i komfortowo,... Mama Mama - ocena (1) Nauczycielki pracujące w przedszkolu są miłe i serdeczne. Odnoszą się do... Mama