Aleksandra - ocena (2) Wiem, że to był strzał w dziesiątkę! Dziękuję za wspaniałą atmosferę i opiekę Aleksandra AT - ocena (1) Mondo Montessori to placówka, którą polecilabym każdemu rodzicowi. Przytulna,... AT Małgorzata - ocena (1) Bardzo dobre przedszkole, które naprawdę dba o dzieci. Zaangażowana i ciepła... Małgorzata
Oliwia - ocena (1) Moje dziecko chodzi do Przedszkola Lingwista już drugi rok i jestem bardzo... Oliwia Marta - ocena (1) Naprawdę wspaniały żłobek. Przyszliśmy do niego z wymagającym dzieckiem, u... Marta Aga - ocena (2) Dziecko chodziło do żłobka, teraz uczęszcza do przedszkola. Wraca zadowolone... Aga Ania - ocena (1) super, polecam każdemu Ania Izabela - ocena (2) Cudowne przedszkole. Kameralne małe grupy. Każda z Pań jest przesympatyczna.... Izabela Aga - ocena (1) Z całego serca polecam przedszkole. Kadra jest zaangażowana, ciepła i... Aga Mama Kacperka - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Przedszkola. Przyjazne wnętrza, świetni... Mama Kacperka Tata - ocena (2) Córką chodzi 3 rok ja nie polecam mnie jako ojcu na pełnych prawach nie... Tata Kat - ocena (2) Nie polecam. Starannie wyselekcjonowane grono. Absolutnie nie może pojawić... Kat Monika - ocena (1) Niestety nie polecam tego przedszkola. Mimo kilkukrotnych prób rozmowy z... Monika Mama A. - ocena (1) Najlepsze Przedszkole w Trójmieście! Największe sale z nowoczesnymi placami... Mama A. M - ocena (1) Indywidualne podejście do dzieci, nowy sprzęt i jest darmowe. M Ania - ocena (1) Polecam bardzo to przedszkole , jestem z córką bardzo zadowolona.Jak jest... Ania Karolina - ocena (1) Fregata, to znacznie więcej niż edukacja! Poza wykwalifikowaną kadrą,... Karolina Milena - ocena (1) Bardzo fajne przedszkole. W grupie, do której chodzi moja córka, są bardzo... Milena katarzyna - ocena (1) To idealne miejsce dla dzieci, które mają dorastać w harmonii z naturą, z... katarzyna Krystyna - ocena (2) Moja pociecha uwielbia to przedszkole! W Podwodnej Krainie zawsze panuje... Krystyna