D C - ocena (3) Najlepszy żłobek na Chełmie D C Róża - ocena (2) Moja córka był prowadzona od żłobka do przedszkola. Mogę polecić z czystym... Róża Joanna - ocena (1) Morenowy Porcik to unikatowe miejsce, które z całego serca polecam każdemu.... Joanna
Rodzic z osowej - ocena (1) Świetna komunikacja z rodzicami, wszystko jasne i przejrzyste . Panie zawsze... Rodzic z osowej damian - ocena (1) Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i... damian Marta - ocena (1) Bardzo dobre, bliskościowe miejsce. Panie stosują komunikację w oparciu o... Marta Adam - ocena (1) Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i... Adam Tatazadowolonegofranka - ocena (1) Happy Kids daje dzieciakom dużo radości i swobody, a jednocześnie uczy... Tatazadowolonegofranka JAKUB - ocena (1) Najlepsze przedszkole dla dzieci ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi ️ JAKUB Marta - ocena (1) Moje dzieci przeszły w tym przedszkolu adaptację marzeń, panie są empatyczne... Marta KasiaMamaJulki - ocena (1) Córka od razu polubiła to miejsce nie było żadnych problemów z adaptacją.... KasiaMamaJulki Andrzej - ocena (1) *** Super Przedszkole, panuje w nim miła atmosfera, Panie miłe i... Andrzej Andrzej - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z tego jak Zespół pedagogiczny zajmuje się dziećmi,... Andrzej Karol - ocena (1) Przedszkole ładne - Panie również najbardziej pozdrawiam wraz z córką Panią... Karol Edyta Wajak - ocena (1) Super przedszkole, a już w ogóle Pani Ela i Pani Aneta Edyta Wajak Weronika - ocena (1) Serdecznie polecamy! Córka zachwycona Paniami i ich zaangażowaniem w rozwój i... Weronika Sara P. - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze Żłobka MegaMocni Zaspa, co najważniejsze Synek... Sara P. Paweł - ocena (1) Rewelacyjna placówka! Syn uczęszcza już drugi rok zaczynając od maluszków.... Paweł Alicja - ocena (1) Nasz syn przez 2 lata uczęszczał do Oksfordzik i teraz, kiedy odszedł do... Alicja Mama - ocena (1) Cudowne przedszkole, ładny plac zabaw, panie na kuchni przekochane, pani... Mama