DagArt - ocena (1) Rewelacyjna placówka. Nasza Córka mówi, że jest to Magiczne Miejsce. Naszą... DagArt Lesia - ocena (1) Polecam te przedszkole )bardzo miła atmosfera i fajne podejście do dzieci) Lesia Natalia Lisogor - ocena (1) Przedszkole Smykowo to wspaniałe miejsce. Moje dziecko czuję się w nim bardzo... Natalia Lisogor
Olga Demukh - ocena (1) Najlepsze przedszkole. Dwójka dzieci chodziła tutaj i jestem bardzo... Olga Demukh Marta - ocena (1) Najlepsze przedszkole, jakie mogłam sobie wymarzyć dla mojego synka. Dyrekcja... Marta Olena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona w przedszkola Miłe panie, dobre jedzonko, fajne... Olena Ewelina i Bartek - ocena (1) Obie nasze córki posłaliśmy do Smykowa. Przekonała Nas bogata oferta zajęć... Ewelina i Bartek Vitalii - ocena (1) Najlepsza przedszkola Bardzo polecam Vitalii Grzegorz Jaworski - ocena (1) Nasz syn uczęszcza do przedszkola Szmykowo już drugi rok. Jesteśmy bardzo... Grzegorz Jaworski Mama K - ocena (1) Przedszkole oferuje bardzo dużo zajęć terapeutycznych dla każdego dziecka,... Mama K Kataryna - ocena (1) Przedszkole Smykowo idealne miejsce do mojego syna. Świetna kadra, szeroki... Kataryna Monika - ocena (1) Przedszkole Smykowo to placówka pełna pasji , ciepła i indywidualnego... Monika Marta - ocena (1) W Smykowie czujemy się jak w domu. Panie miłe, uśmiechnięte i zawsze chętne... Marta Monika Kiraga - ocena (1) Polecam przedszkole Smykowo. Panie oddane dzieciom , dużo zajęć dodatkowych ,... Monika Kiraga Kamil - ocena (1) Bezpieczne i przyjazne środowisko! Przedszkole zapewnia wysoki poziom... Kamil karo - ocena (1) Mam to samo wrażenie - obrażone miny właścicielek i perfidnie dają do... karo Bogna - ocena (1) Wspaniała Placówka, gorąco polecam! Dużo dodatkowych zajęć i opieka... Bogna Joanna - ocena (1) Bogaty program edukacyjny! Przedszkole oferuje wiele aktywności, od języków... Joanna Ciocia Agatki - ocena (1) Cudowne miejsce dla dzieci. Panuje w nim ciepła atmosfera, dziecko odkrywa... Ciocia Agatki Mama Wojtka&Hani&Poli - ocena (1) Najlepsze przedszkole do jakiego mogliśmy trafić :) Cała moja trójka dzieci... Mama Wojtka&Hani&Poli