Anna W - ocena (2) Wspaniałe, kameralne przedszkole z domową atmosferą, niesamowitą kadrą,... Anna W Aleksandra - ocena (1) Gorąco polecam przedszkole Sotis dla dzieci z diagnozą autyzmu. Jestem... Aleksandra Oliwia - ocena (1) Polecam z całego serca Przedszkole "Bursztynek" moje 2 dziecko już chodzi do... Oliwia
Mama A. - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Kiddo. Dzieci mają dużo zajęć, możliwości... Mama A. Gabi - ocena (1) Przedszkole 25 Perły Gdyńskie to przedszkole pięknie położone na Kamiennej... Gabi Becia - ocena (1) pełnym przekonaniem polecam Plusik-Minusik To miejsce, które od 7 lat... Becia Urszula - ocena (1) To nie jest zwykłe przedszkole to miejsce, w którym dzieciaki kwitną. Syn... Urszula Mama - ocena (1) cudowne miejsce z cudownymi ludźmi. Dzieci nie chcą wychodzić z przedszkola,... Mama Piotr - ocena (1) Świetne przedszkole z ciekawymi zajęciami, konkursami i pięknym otoczeniem... Piotr Krystyna - ocena (1) Super przedszkole.Polecam Krystyna mama 6 latka - ocena (1) uwielbiam to przedszkole jako rodzic, szeroka oferta, dzieci zadowolone z... mama 6 latka Edyta - ocena (2) Moje dziecko świetnie się tam czuje. Widać ogromne zaangażowanie kadry i... Edyta Beata - ocena (1) Super przedszkole przemiła atmosfera. Dzieci nie mają nudy codziennie coś się... Beata KP - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze żłobka MegaMocni Suchanino. Panie są miłe,... KP Mk - ocena (1) Polecam MegaMocni Mały Kack każdemu rodzicowi szukającemu spokojnego i... Mk MM - ocena (1) Polecam MegaMocni Jasień z całego serca. Od pierwszego dnia czuć tu ciepłą,... MM Ewelina - ocena (1) Zapisałam dziecko we wrześniu i jesteśmy zachwyceni. Cieszę się, że mój... Ewelina Katarzyna - ocena (1) Jestem mamą dwójki przedszkolaków i uczennicy Szkoły dla Dziewcząt. Cenię... Katarzyna Milena Baranowska - ocena (1) Przedszkole Smart Kids to miejsce, które spełnia moje oczekiwania jako mamy... Milena Baranowska Mama - ocena (1) Duże zaangażowanie kadry w tworzenie tego miejsca, integrację społeczności.... Mama