Wojciech Suryn - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem, trójka moich dzieci uczęszczała do żyrafy,... Wojciech Suryn M - ocena (1) Nie polecam placówki M Kasia - ocena (1) Przedszkole Żyrafa znam od lat, bo na mój angielski przychodzą stamtąd bardzo... Kasia
Małgosia - ocena (1) Jako mama alergika czuję się tutaj spokojna kuchnia reaguje indywidualnie,... Małgosia Piotr - ocena (1) Świetna kadra, dzieciaki wiecznie uśmiechnięte. Wiele ciekawych zajęć.... Piotr Martyna - ocena (1) Polecam serdecznie, świetna kadra i dyrekcja. Zróżnicowane zajęcia, super... Martyna Anna - ocena (1) W przedszkolu Happy Kids widać serce i zaangażowanie - dzieci czują się... Anna Nina - ocena (1) Polecam! Bardzo dobra adaptacja, ciekawe zajęcia zarówno w żłobku jak i... Nina Gosia - ocena (2) Mam dwójkę dzieci, które uczęszczały do tego przedszkola, mimo że... Gosia Anastazja - ocena (2) Z całego serca polecam tę placówkę każdemu. Synek uczęszczał do żłobka i od... Anastazja Sonia - ocena (2) Moje dziecko uczęszcza do Podwodnej Krainy od 2 lat i nie wyobrażam sobie... Sonia RS - ocena (1) Najlepszy żłobek! RS Roza - ocena (1) Polecam Przedszkole! Roza Emilia - ocena (1) Jestem zadowolona z przedszkola. Uczęszcza tam już moje drugie dziecko.... Emilia Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z tego przedszkola: pedagodzy wkładają w dzieci całe... Michał Edyta - ocena (1) Fantastyczna atmosfera, przytulne miejsce pachnące jedzeniem (mają własną... Edyta Alicja - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla maluchów. Świetnie zlokalizowana, z dala od dużego... Alicja Paweł Podubiński - ocena (1) Najlepsze przedszkole na Przymorzu Małym! Wielki ogród do zabawy, rodzinna... Paweł Podubiński Paulina Z. - ocena (1) Polecam, wysyłam tam już drugie dziecko, trzecie też planuję:-) Panie są... Paulina Z. Maurizio - ocena (1) Przedszkole ma kilka najważniejszych zalet: duży ogród stała kadre, własną... Maurizio