Marzena - ocena (1) Najlepsze przedszkole na Morenie ! Marzena Mama Myszki - ocena (1) Przedszkole jest usytuowane w centrum Wrzeszcza, niedaleko kolejki,... Mama Myszki zadowolona mama - ocena (1) Serdecznie polecam! Bardzo miłe, empatyczne i chętne do pomocy Panie, które... zadowolona mama
Izabela - ocena (1) Misiowy Raj to wyjątkowe przedszkole, w którym dzieci czują się bezpieczne,... Izabela Paweł - ocena (1) Żłobek polecam! Najlepsze Panie!Troskliwe i zawsze pomocne! Paweł Paulina - ocena (1) Super przedszkole! Ciężko się z nim rozstać. Polecam wszystkim, którym zależy... Paulina m.m - ocena (3) Moje dziecko chodzi 3 rok do tej placówki, wiem, że negatywne opinie są od... m.m Olga - ocena (1) Nie mogliśmy lepiej trafić. I aż żal, że to już koniec naszej przygody z tym... Olga Milena - ocena (1) Cudowne miejsce, które tworzą świetni ludzie z wiedzą, pasją i zaangażowaniem . Milena Stefania - ocena (1) Jestem pod wrażeniem organizacji Bajkolandu wszystko jest dopracowane, od... Stefania Znajoma - ocena (1) Super! Zabawa i nauka dla każdego dziecka. Każdy jest ważny. Każdy jest... Znajoma Maria L. - ocena (1) Żyrafa, to najlepsze miejsce, jakie można wybrać dla swojego dziecka! Maria L. Szymon - ocena (1) Świetna opieka, cudowne panie! Dużo dodatkowych aktywności i atrakcji dla... Szymon Agata - ocena (2) Przedszkole godne zaufania i polecenia! Super, kochane i ciepłe do dzieci... Agata Rafał - ocena (2) Nauczyciele robią mega robotę, na prawdę świetne przedszkole Rafał Tata Wiktora - ocena (2) Tata Wiktora najlepsze Panie i przedszkole w Gdańsku Tata Wiktora Pawel - ocena (1) Najlepsze co może spotkac wasze dziecko to przedszkole Kiddo! Świetna kadra,... Pawel Justyna - ocena (1) Zielona Dolina to wspaniałe miejsce gdzie ze spokojem oddawałam córkę każdego... Justyna Ania - ocena (1) Moje córki uczęszczały do Chatki Puchatka i z całego serca mogę je polecić.... Ania Mama Dwóch Dziewczynek - ocena (2) Przedszkole prowadzone z wielkim zaangażowaniem całego zespołu. Kadra w pełni... Mama Dwóch Dziewczynek