Runner - ocena (1) Cudowni wychowawcy! Runner Napa - ocena (1) Najwyższy poziom opieki i edukacji. Napa anna3 - ocena (1) Polecam przedszkole, córka zadowolona my również. Kadra super pomocna zawsze... anna3
Andrzej - ocena (1) Nasza córeczka z niecierpliwością czeka na każdy dzień w Happy Kids. Uwielbia... Andrzej Janek - ocena (1) Dla mnie ogromną wartością jest basen i fakt, że dzieci mają ruch w wodzie od... Janek Anna - ocena (1) Trafiliśmy do przedszkola zupełnie przypadkowo. Praktycznie wybór padł na... Anna Bożena - ocena (2) Moje doświadczenia z tą placówką są bardzo pozytywne. Dwójka moich dzieci... Bożena Natalia - ocena (2) Syn w sierpniu zakończył swoją ponad 4 letnią przygodę z Podwodną Krainą.... Natalia Babcia Ela - ocena (1) Moja wnuczka jest zachwycona tym przedszkolem. Nigdy nie chce wychodzić z... Babcia Ela Smutna - ocena (1) Przedszkole samo w sobie niczym sie nie wyróżnia od innych. Brak wyjść na... Smutna Paulina - ocena (1) Polecamy przedszkole w 100%! Kochane panie, super zajecia, zajecia dodatkowe... Paulina Jagoda - ocena (1) Świetne przedszkole angielski codziennie, dzieci wesołe, uśmiechnięte. Nie... Jagoda #NIE dla dyrektorki - ocena (2) Moje dziecko 2 lata uczęszczało do tego przedszkola. Byliśmy bardzo... #NIE dla dyrektorki Jan - ocena (1) Syn chodził wcześniej do innego przedszkola , ale dopiero tutaj widzimy... Jan A - ocena (1) Nasze doświadczenie z tym przedszkolem było bardzo złe. Już pierwszego dnia... A Joanna - ocena (1) Nasza córka chodzi do Happy Kids od września jesteśmy zachwyceni podejściem... Joanna Dawid - ocena (2) Pełen profesjonalizm kadry opiekuńczej. Dawid Sylwia - ocena (2) Nasz córcia uwielbia panią Kasię i Panią Olę ! Dzięki nim chętnie chodzi do... Sylwia Damian - ocena (2) Bardzo przemiłe Panie, które dbają o dobro pociechy. Polecam z całego serca... Damian ND - ocena (2) Rewelacyjna kadra Pani Ania i Pani Dagmara w Grupie Bosmanów mają świetny... ND