Martyna - ocena (2) Wspaniałe, bliskościowe miejsce , zaangażowana i ciepła kadra, kameralna... Martyna Natalia - ocena (2) Już od prawie trzech lat jesteśmy częścią społeczności Naszego wspólnego... Natalia Marcin Kałkus - ocena (2) Jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za wszystkie chwile... Marcin Kałkus
Zuzanna Krawiec - ocena (2) To najlepsze miejsce w jakim można zostawić malucha pod opieką. Bardzo... Zuzanna Krawiec Kasia - ocena (2) Fantastyczne miejsce dla rozwoju dzieci! Najstarszy syn jest już absolwentem,... Kasia Małgosia i Maciej - ocena (2) "Kocham żłobek" - słyszymy nie raz od Antka. Kameralna grupa, spokojna... Małgosia i Maciej Tatsiana Jasiuczenia - ocena (1) Cudowne miejsce! Mój mąż i ja jesteśmy zachwyceni tym, jak uważne i życzliwe... Tatsiana Jasiuczenia M.G. - ocena (1) Świetna kadra, dzieciaki uwielbiają tam chodzić! Widać zaangażowanie pana... M.G. Mama dwójki dzieci - ocena (1) Świetne przedszkole! Dyrekcja jak i cała kadra to bardzo miłe, empatyczne i... Mama dwójki dzieci Maciej - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Panie bardzo zaangażowane w wychowanie i edukację dzieci.... Maciej Zadowolona mama - ocena (1) Przedszkole w 100% spełnia nasze oczekiwania. Atmosfera jest niezwykle ciepła... Zadowolona mama Patrycja - ocena (1) jesteśmy bardzo zadowoleni z faktu, że trafiliśmy do tej placówki. wiele obaw... Patrycja Babcia - ocena (1) Mój wnuk chodzi do tego przeczkola jest dzieckiem autystycznym.Wciągu roku... Babcia Dorota - ocena (1) szkrabolandia jest kameralnym przedszkolem, w którym pracują nauczyciele oraz... Dorota Gruszka Pietruszka - ocena (1) gdyby ktoś mi powiedział rok temu że mój syn wytrzyma w jakimkolwiek... Gruszka Pietruszka Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola Panie są miłe , zawsze po odbierze... Monika Mmmmm - ocena (1) Przedszkole jest super. Pomoce dydaktyczne super,nie oszczędzają,do każdego... Mmmmm Tomek - ocena (1) Mała szkoła, która oferuje, bardzo bogatą ofertę nauki języka angielskiego,... Tomek AB - ocena (1) Dla córki przedszkole jest jak drugi dom :) ogrom troski, terapii i opieki! AB Justyna M. - ocena (1) Przedszkole cudowne, bardzo dobrze wyposażone. Duża ilość zajęć dodatkowych,... Justyna M.