Zosia - ocena (1) Nowoczesne, zadbane, bezpieczne, super kadra i atmosfera Zosia Basia - ocena (1) Super miejsce :) Basia Gossia - ocena (1) Przyjazne miła kadra nowoczesne Gossia
Agnes - ocena (1) Przyjazne przedszkole, miła kadra. Agnes Rodzic 1.5 latki - ocena (2) W tym roku zostałam częścią mojego kotka jako mama uczęszczającej tam 1.5... Rodzic 1.5 latki Aliaksandr - ocena (1) Bardzo dziękujemy za Waszą ciężką pracę i stałą opiekę nad naszą córką. Aliaksandr Margarita - ocena (1) Gorąco polecam przedszkole Eureka. Chodziła córka do przedszkola tylko pół... Margarita Natalia Kasprzak - ocena (1) Serdecznie polecam to przedszkole. Dwójka moich dzieci uczęszcza do różnych... Natalia Kasprzak Mama - ocena (1) Dzieci niestety często w grupach łączonych, Panie wówczas rozmawiają ze soba... Mama Beata - ocena (1) Polecam serdecznie! Dzieci zaopiekowane, super zajęcia dodatkowe, Pani... Beata Tata zadowolonej córki - ocena (1) Super przedszkole z super kadrą, dużo ciekawych zajęć oraz dużo fajnych... Tata zadowolonej córki Lidka - ocena (1) Polecam z całego serca! Wspaniala atmosfera, i pełen profesjonalizm! Lidka Tata zadowolonego dziecka - ocena (1) Super przedszkole z dużą ilością dodatkowych zajęć, cała kadra zaangażowana... Tata zadowolonego dziecka Irena - ocena (2) Bardzo ciepła i przyjazna atmosfera. Panie Nauczycielki bardzo zaangażowane,... Irena Tata z synem - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Malucha w Gdyni. Panuje tam przyjazna dzieciom... Tata z synem Mama - ocena (1) Zmiany zmiany zmiany. Tak można opisać to przedszkole. Nowy nauczyciel co... Mama Oksywie - ocena (1) Przedszkole tragedia pani dyrektor zero podejścia i szacunku do pracowników... Oksywie Zadowolona - ocena (1) Bardzo polecam placówkę. Zmiana przedszkola to był strzał w 10. Moje dziecko... Zadowolona Magdalena - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam żłobek Ujeścisko. Moje obie córki uczęszczały do... Magdalena Natalia - ocena (1) Kochane, troskliwe i zaangażowane panie, mnóstwo ciekawych i wartościowych... Natalia