Anna - ocena (1) Świetne przedszkole,przesympatyczna kadra, a dziecko zawsze zadowolone i... Anna Mama Ali - ocena (1) Kolorowe przedszkole to najlepsze miejsce w trojmiescie jeżeli chodzi o... Mama Ali Tom - ocena (1) Porównując z przedszkolem, w którym mamy starsze dziecko to niebo, a ziemia.... Tom
Magda - ocena (1) Fantastyczne, dobrze zorganizowane przedszkole. Panie nauczycielki są... Magda Paweł - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam, świetna atmosfera i przede wszystkim kompetentna... Paweł Tobiasz - ocena (1) Nauczyciele i opiekunowie w przedszkolu są nie tylko wysoko wykwalifikowani,... Tobiasz AZ - ocena (2) Bardzo polecam. AZ Chris - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście i miła atmosfera. Poleca Chris Paulina - ocena (2) Moje dziecko przygodę z placówką zaczynało trzy lata temu w grupie Toddlers,... Paulina Andy - ocena (2) Czułe i uważne Panie, opieka z poszanowaniem emocji dzieci, wsparcie na... Andy Ania - ocena (1) Kameralne przedszkole z rodzinną atmosferą i zaangażowaną kadrą tworzą... Ania B - ocena (3) Moje dziecko chodzi do Mondo prawie od samego początku istnienia przedszkola.... B Julia - ocena (1) Placówka jest dobrze wyposażona i zapewnia dzieciom bezpieczne warunki do... Julia Rodzic - ocena (2) Nie polecam przedszkola mój kotek,z zewnątrz wygląda to może pięknie,ładnie o... Rodzic Anna - ocena (1) Wyjątkowe miejsce ,które tworzą wyjątkowe osoby. Miło jest patrzeć jak... Anna Maja - ocena (1) Zakończyliśmy właśnie przygodę w Zdrowym Smyku. Synek chodził dwa lata . Mogę... Maja Mama - ocena (1) Zaangażowane Panie nauczycielki, dużo ciekawych zajęć dla dzieci. Dzieci są... Mama Małgosia - ocena (1) Moja córka powoli kończy przedszkole Teddy the Bear, do którego chodziła... Małgosia Kasia - ocena (2) Brak słów. Przedszkole nie powinno wogole istnieć . Bzdury opisane w... Kasia Łukasz - ocena (2) Dobrze zorganizowana i prowadzona placówka. Bardzo miła i profesjonalna... Łukasz