Tata - ocena (2) Kameralne miejsce z rodzinna atmosfera. Swietne warunki lokalowe, duza... Tata Joanna - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z placówki 4 Kids. Nasze dziecko uczęszcza do tego... Joanna Krzysztof - ocena (1) Świetne miejsce, miłe opiekunki, różne wydarzenia i zabawy. Syn bardzo lubi... Krzysztof
Tadeusz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z dwuletniego okresu, gdy moje dziecko chodzi do... Tadeusz Xp - ocena (1) Porażka, nie polecam. Xp Rodzic - ocena (2) Wspaniałe przedszkole. Lepiej nie mogliśmy trafić. Łza się w oku kręci, gdy... Rodzic Piotr - ocena (1) ciepła atmosfera Piotr Paula - ocena (1) Syn do przedszkola moj kotek chodzi 2 lata. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Paula Marta - ocena (1) Bardzo polecam Przedszkole Fregata, jest to miejsce w którym dzieci mogą się... Marta Wojciech Walaszkowski - ocena (1) Opinia po całym kilkuletnim pobycie córki, która po wakacjach pójdzie do... Wojciech Walaszkowski Tomek - ocena (1) Mój syn jest bardzo zadowolony. My również. Opieka profesjonalna, dzieci... Tomek Magda H. - ocena (2) To miejsce to drugi dom dla moich dzieci. Kadra regularnie podnosi swoje... Magda H. Natalia - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki jaką oferuje żłobek! Córka zaczęła swoją... Natalia Tom - ocena (1) Dzieci super zaopiekowane ! Tom Paulina - ocena (1) Córka jest w Placówce od najmłodszej grupy żłobkowej. Mimo, iż mamy pod domem... Paulina Ewa - ocena (1) Synek jest pod opieką przecudownych pań. Codziennie wychodzą do ogrodu i... Ewa Anita - ocena (1) Rewelacyjne miejsce dla maluszków!!! Polecam każdemu. Moja córcia chodzi od... Anita Iza - ocena (1) Przecudowne miejsce. Placówka jest czysta i bezpieczna, a opieka na... Iza Piotr - ocena (1) Świetna placówka, bardzo miła dyrektorka która zawsze pomoże w każdej sprawie... Piotr Julia - ocena (2) Najlepsze przedszkole do którego moja pociecha trafiła! Zaczynajac od... Julia