Łukasz - ocena (2) Dobrze zorganizowana i prowadzona placówka. Bardzo miła i profesjonalna... Łukasz Tata - ocena (2) Świetna atmosfera, nigdy nie bałem się zostawić dziecka. Dwa ogromne place... Tata Maja - ocena (1) Dwójka moich synów uczęszcza do Tiny Forest. Jesteśmy zachwyceni jakością... Maja
Magda - ocena (1) Rewelacyjna kadra, która troskliwie zajmuje się dziećmi. Bezkonkurencyjne... Magda karka.no@wp.pl - ocena (1) Super atmosfera. Polecam karka.no@wp.pl Agata - ocena (1) Pięknie położone przedszkole, dużo zajec na powietrzu, śliczne wnętrze i... Agata Karolina - ocena (1) Z całego serca polecam. Cudowna rodzinna atmosfera. Wszystkie przedszkolanki... Karolina Mama - ocena (1) Nasza córeczka uwielbia chodzić do tego żłobka.Panie są empatyczne i bardzo... Mama HW - ocena (1) Nasza córka jest zachwycona przedszkolem, i my również. Jest kilka powodów.... HW Anna PB - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią dyrektor i Paniami które... Anna PB Grzegorz - ocena (1) Dzień dobry czy witam , ale czytając poprzednie opinie to nie jest już w... Grzegorz Marta - ocena (4) Super, super, super, polecam! Marta Kaszka - ocena (1) Przedszkole "Lingwista" wyróżnia się wysoko wykwalifikowaną kadrą... Kaszka MN - ocena (2) Polecam, jeśli szukasz miejsca dla Dziecka, gdzie panuje domowa atmosfera,... MN Rodzice - ocena (3) Fajna lokalizacja, ładny ogród, dzieci świetnie się bawią - bo dzieci zawsze... Rodzice Em - ocena (1) Niestety, ale po ostatnim zwolnieniu kolejnej Pani i bardzo mało... Em Ania - ocena (1) Moja córka uczęszczała najpierw do żłobka a teraz do przedszkola. Placówka... Ania Mama - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, posyłam już drugie dziecko. Polecam Mama Tata - ocena (1) Miejsce przyjazne dzieciom. Polecam Tata Rafal - ocena (2) Nie polecam, punkt poniżej krytyki Rafal