Julia - ocena (2) Najlepsze przedszkole do którego moja pociecha trafiła! Zaczynajac od... Julia Joanna - ocena (2) Przedszkole w pięknym malowniczym miejscu, cisza i spokój. Ciekawe zajęcia,... Joanna Mama siedmiolatki - ocena (1) Polecam serdecznie przedszkole Mój Kotek, przesympatyczny personel i... Mama siedmiolatki
Tata - ocena (1) Wspaniały plac zabaw,świetna kuchnia,niestety poza tym moje wyobrażenia,jakie... Tata Mama - ocena (2) Rodzinnie, ciepło, wesoło. Jestem spokojna, bowiem pracują tam same kochane... Mama Piotr Porębski - ocena (2) Super! Jesteśmy zadowoleni! Piotr Porębski Max - ocena (2) Brak zastrzeżeń. Świetnie wyposażone. Super Panie przedszkolanki które... Max Zadowolona Mama - ocena (2) Nie wiem czy można znaleźć lepsze miejsce dla swojego szkraba, przede... Zadowolona Mama Aleksandra - ocena (2) Bardzo ciepłe miejsce z kochanymi Paniami!! Cudowne podejście do każdego... Aleksandra Anna - ocena (2) Fantastyczna atmosfera, bardzo kompetentny zespół pracowników, super ogród i... Anna Klaudia - ocena (2) Piękne otoczenie, serdeczne panie opiekunki, dużo przestrzeni do zabawy i... Klaudia agnieszka - ocena (2) Wrazenia bardzo pozytywne odnosnie najmlodszej grupy :) Klimat jak w domu, i... agnieszka Katarzyna Stępińska - ocena (1) W tym roku nasze piąte dziecko stało się dumnym absolwentem przedszkola... Katarzyna Stępińska Krzysiek - ocena (1) Bardzo miła atmosfera. Nauczyciele wspierający dzieci w rozwoju. Super... Krzysiek Kasia - ocena (1) Mamy tam 4 dzieci, jesteśmy bardzo zadowoleni. Nauczyciele oddani i z... Kasia Ania - ocena (1) Świetne miejsce do dobrego rozwoju i wzrostu dziecka. Wspaniała kadra i... Ania Adam - ocena (1) Nasze doświadczenia z przedszkola Fregat w Oliwie są bardzo pozytywne. Dwie... Adam Karolina - ocena (1) Świetna lokalizacja zaraz obok TPK, dzieci spędzają dużą czasu na zewnątrz,... Karolina Natalia - ocena (1) Preludium to jak drugi dom dla dziecka i myślę że to słowo doskonale oddaje... Natalia Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Moja córeczka z chęcią chodzi do przedszkola.... Joanna