Przyjazne przedszkole (1) Przedszkole na ulicy Długiej to najlepsza placówka do jakiej mogło trafic... Katarzyna BARDZO DOBRE PRZEDSZKOLE (1) Rewelacyjne przedszkole,córeczka jest bardzo zadowolona, nie chce opuszczać... magda Podziękowania (1) Dzięki troskliwej opiece p. Danusi nasze dziecko bardzo chętnie zaczęło... Mama 6 latka
świetna opieka. (1) dziecko lubi tam chodzić, warte polecenia Jurek warte polecenia (1) chodzi juz 2 dziecko, jestem zadowolony jjurakk tatuś (1) Kobieto naucz się poprawnej pisowni. Merytorycznie Pani wypowiedź budzi... Tata szczęśliwego dziecka fajnie jest (1) fajne przedszkole. stan techniczny sie poprawia - wymiana okien,... greenhorn Przedszkole nr 44 (1) jestem zachwycona nauczycielką najmłodszej grupy! Pani dyrektor i cała kadra... mamuśka Agagaa - opinia (1) Panie przedszkolanki mają bardzo indywidualne podejscie do dzieci. Agagaa szkoda, że już dawno temu zlikwidowane... (1) ...posyłałam tam swoje dziecko kilka lat temu i nie wyobrażam sobie lepszej... Kasia Rewelacja!!! (0) Malutkie, przytulne, spokojne przedszkole. Dzieci czują się bezpiecznie.... Mama