REWELACYJNE PRZEDSZKOLE (1) ZADOWOLONY OJCIEC Klub Montessori to horror!!! (1) Kochani rodzice nie polecam tego przedszkola najgorszemu wrogowi!!! A... Rodzic Komentarz (1) Moje dziecko kończy zerówkę w tym roku. Bardzo fajna grupa , prowadzona... Rodzic zadowolony
Pozytywnie (1) Do tego przedszkola chodzilo moje jedno dziecko i bylo bardzo zadowolone, ja... Mama Wspomnienia... (1) Wspaniałe przedszkole, chodziła do niego bardzo, bardzo dawno temu ale mimo... marlena -rocznik 1988r. najlepsze przedszkole w gdyni polecam (1) dobra opieka wyzywienie dobre dzieci wracaja z tamtad usmiechniete i z... klaudia Matka Martusi - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola, jestem bardzo zadowolona z... Matka Martusi ania - opinia (1) Ja też jestem zadowolona z przedszkola na Długiej. Ale przede wszystkim... ania zadowolona mama - opinia (1) Moim zdaniem to świetne przedszkole Chodzi do niego już moje drugie dziecko... zadowolona mama Super grupa Żabki (1) Polecam to przedszkole wszystkim mamom, którym zależy aby dziecko rozwijało... MB Superrrr... (1) Naprawdę polecam wszystkim rodzicom te przedszkole...Miła atmosfera, dobra... Roma M.Orlińska - opinia (1) dziecko bardzo chętnie chodzi do przedszkola, dużo się uczy. Bardzo dużo... M.Orlińska warunki sanitarne okropne, ogród zaniedbany (1) łazienki nadaja sie do kapitalnego remontu, rodzice z własnych środków... fontan Gosia - opinia (1) Nie wiem skąd te wspaniałe opinie. Nasze dzieci uczęszczały do tego... Gosia Fajne przedszkole (1) Moja córeczka chodziła do tego przedszkola przez pół roku. Opieka jest... Moona poprawne przedszkole? (1) Mam mieszane uczucia co do tej placówki... Z jednej strony słowa dyrektorki... mama przedszkolaka Dobre przedszkole (1) Jestem mama 4-letniego chłopca, który niedawno zaczął edukację... mama olgiusza - opinia (1) Opieka rewelacyjna.Dzieci podczas wesołyh zabaw bardzo dużo się uczą. Super... olgiusza emen - opinia (1) Przedszkole od wrzesnia jest juz placowka niepubliczna wiec radzilabym... emen Monika - opinia (1) moje dziecko nie zostało przyjęte mimo, że skladalam podanie dawno temu.... Monika