... (1) jest rewelacyjne bez dwóch zdań! guhji MM - opinia (1) Najlepsze przedszkole w Trójmieście!!! MM rewelacja (1) kazdemu malemu polecam !!!!!!!!! ula
super przedszkole (1) Naprawdę super przedszkole, dzieciaki nie chcą wychodzić, polecam wszystkim... beata fryzjerka mama - opinia (1) zaletą przedszkola jest bardzo profesjonalna opieka i ciepłe podejście do... mama dot. odziału Ujeścisko (1) dot. odziału Ujeścisko mama Gorąco polecam !!! (1) Z pewną dozą nieufności oddaliśmy tam synka, ponieważ dotychczasowe... Mama Dawida Rewelacja (1) Rewelacyjne przedszkole do , którego dziecko chodzi z wielką ochotą, a nawet... Tata Dziecko lubi tam spędzać czas! (1) I to jest chyba najlepsza rekomendacja. 2,5 letni maluch świetnie się... mama Kolesiostwo nawet w przedszkolach... (1) Zgodnie z wszelkimi terminami zapisałam córkę do tego przedszkola. Nie... Wściekła Matka Gosia - opinia (1) Moja córeczka chodziła do tego przedszkola dwa i pół roku. Była zachwycona, a... Gosia prawdziwy azyl dla dzieci (1) Posyłam już od 3 lat do Chatki moje pociechy i muszę powiedzieć, że jestem... Mariola mama 5-latka - opinia (1) Jestem zadowolona, ponieważ moje dziecko czuje się tu dobrze i z chęcią... mama 5-latka Moim zdaniem ocena "dobra -" (1) Ja również mam mieszane uczucia. Panie opiekunki są faktycznie bardzo miłe i... troskliwa mama Mama Synków Magazynków - opinia (1) Bardzo kontaktowe i zaangażowane Panie Magda i Malgosia, syn bardzo... Mama Synków Magazynków Otoczenie tragiczne (1) Opieka nad dzieckiem bardzo dobra, ale otoczenie tragiczne. Często wieczorem... Gdańszczanka zadowolona mama - opinia (1) Polecam wszystkim to przedszkole, mój synek chodzi do oddziału na Ujeścisku i... zadowolona mama Serdecznie polecam (1) Panie w przedszkolu profesjonalnie przygotowane najważniejsze jest dla nich... mama bardzo dobre przedszkole (1) Ciche, kameralne, malo dzieci w grupach.Co najważniejsze, siostry są miłe,... Ania fatalne Panie (1) Wszystko mozna zniesc: malo zabawek, starzejace sie sprzety - ale nie fatalne... Mama rozczarowana