Najlepsze przedszkole w Gdyni (1) Opieka bardzo dobra, bardzo duża ilość zajęć dodatkowych dla dzieci zarówno... Jarosław Wysocki Super (1) Dopiero zaczynamy przygodę z Radosnym Zakątkiem, ale już jesteśmy zachwyceni.... mag NAJLEPSZE (1) Wypowiem się o Przedszkolu Niepublicznym w Mostach, ponieważ do niego... Mama zadowolonego przedszkolaka
POLECAM (1) Jak najbardziej polecam przedszkole "Strefa malucha". Świetna placówka,... Małgorzata POLECAM WSZYSTKIM! (1) Nasz Synek jest szczęśliwym przedszkolakiem już od dwóch lat. Początkowo... zadowolona mama REWELACJA (1) Chciałabym się podzielić swoją opinią na temat przedszola POZIOMKOWO. Mój... Mama Kuby i Wiktorii Najlepsze, co mogło się trafić (1) Ozdób na ścianach w sam raz tyle, żeby dzieciaków nie rozpraszać przy... biedronek Przedszkole ok ale p. dyrektor...... (1) Witam Jesli chodzi o samo przedszkole to jest wszytko wporządku czysto... tata Super Przedszkole! (1) Polecam wszystkim "Wesołe Przedszkole" na Morenie. Bardzo ładnie wyposażona... domis WZOROWE PRZEDSZKOLE (1) Bez wahania oceniam POZIOMKOWO na 6+ . Moja córeczka UWIELBIA tam przebywać,... marta Profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam filię przedszkola z Matarni na Morenie (ul.Warneńska).... aleks Bardzo Polecam (1) Witam Niestety nie mogę zgodzić się z wcześniejszymi opiniami , powiem... Marcin Dobre środowisko (1) To już drugie przedszkole w "karierze" mojego dziecka. I choć moja opinia o... A.K-K. mayasun - opinia (1) Bardzo bezpieczna lokalizacja, bardzo duży ogród do zabawy. Panie dbają żeby... mayasun opinia (1) Polecam to przedszkole ! Obiekt ma bardzo duże, słoneczne sale, wyposażone w... Joanna Katarzyna - opinia (1) Bardzo polecam to przedszkole.Fachowa opieka ,młode ambitne Panie, bogaty... Katarzyna POLECAM (2) Jestem bardzo zadowolona . W maluszkach córka długo nie mogła się zaadaptować... Becia JOLA - opinia (1) Mój synek Kuba chodził do sikoreczki niecały rok , bardzo lubił swoje zajęcia... JOLA polecamy (1) córcia zaczeła juz drogi rok uczeszczania do tego przedszkola i obie jestesmy... Agnieszka monika - opinia (1) Bardzo troskliwa opieka, polecam monika