somebody - opinia (1) Moja córeczka chodzi do tego przedszkola i jej uśmiech na twarzy rano jest... somebody rodzic - opinia (1) Polecam to przedszkole.! świetna kadra i obsługa. Pani Dyrektor bardzo... rodzic rodzic - opinia (1) Polecam wszystkim. Profesjonalna i miła kadra. rodzic
REWELACYJNE PRZEDSZKOLE ! ! ! (1) Polecam wszystkim Rodzicom!!! Panuje tam ciepła i miła atmosfera. Zarówno... zadowolona mama mama Emili - opinia (1) PRZEDSZKOLE REWELACYJNE!!!OPIEKA SUPER;RODZIC JEST INFORMOWANY O KAŻDYM... mama Emili Świetne przedszkole!!!! Godne polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowileni a co najważniejsze nasze dziecko też jest... Sylwia i Paweł Sama chciałabym tam chodzić:)) (1) Bardzo fajne przedzkole, Panie wszystkie milutkie, jedzenie smaczne...Moje... Lodzia ,,Wielka przygoda" (1) Jak nazwa sugeruje, tak dla naszego dziecka chodzenie do przedszkola jest na... mama dziecka, które uwielbia to rewelacja (1) polecam. rodzinna atmosfera. moj synek jest bardzo zadowolony s POLECAM (1) Wszystko OK. Widać zaangażowanie personelu. POLECAM Rodzic Biedroneczki (1) Rok córka chodziła do innego przedszkola a jak przyszła tutaj to każdy dzień... Jagna spoko (1) Spoko przedszkole zastrzeżeń nie mam KK porazka (1) Moje dziecko chodzi do II grupy i niestety jestem bardzo niezadowolona. Jedna... ania Ala - opinia (1) Moje dziecko także chodzi do "Zajączków" i nie zgadazam się z Pana opinią. Wg... Ala Raczej dobre,ale.... (1) No cóż spodziewałam się więcej opinii.Miałam tak jak większość Rodziców... Iwona też mama - opinia (1) Dziwi mnie niepochlebna opinia o pani Eli, bo jest to osoba bardzo zyczliwa,... też mama Lidia Kopica - opinia (1) Bardzo dziękuję Paniom Ali i Kasi z grupy "Delfinek"za... Lidia Kopica Super przedszkole (1) Moja córka uczęszcza do tego przedszkola juz 3 rok , atmosfera jest bardzo... M oby tak dalej!!! (1) starają się, ulepszają, wszystko w jak najlepszym porządku. aga Świetne przedszkole (1) Do tego przedszkola od 3 lata chodzi moja corka, która jest zachwycona i... Beata Tubis