13 lat temu... (1) 13 lat temu uczęszczałam do tego przedszkola było tam fantastycznie.!... Ania Katarzyna - opinia (1) mój synek Maciuś chodzi do tego przedszkola już dwa lata. Bardzo lubi... Katarzyna Przyjazne przedszkole (1) Mój synek Kubuś chodzi do Sikoreczki od 3 lat. Poszedł na próbę i "na chwilę"... Karolina
Bardzo polecam (1) Moja córeczka chodzi do tego przedszkola od 3 lat, jesteśmy bardzo z niego... Hela prosimy o nowy plac zabaw (1) Przedszkole fajne, fajna opieka ale stan placu zabaw beznadziejny. Brzydkie... mama Serdecznie polecam !!! (1) Moja córeczka uczęszcza do Sikoreczki juz ponad rok , bardzo lubi swoje panie... Beata Dorota - opinia (1) Moja córeczka Ola chodzi do tego przedszkola od października zeszłego roku i... Dorota super (1) Bardzo przyjazne przedszkole - przemiła obsługa, sale czyste i schludne, no... mamusia Super przedszkole (1) Bardzo polecan przedszkole na ujeścisku bo tam chodzi nasz dzecko. Bardzo... mama Super pomysł (1) Świetny pomysł i dobrze przygotowane miejsce w cudownym zakątku Gdańska.... Beata czy mogę być długo w przedszkolu (1) to słyszymy prawie każdego ranka, wychowawczynie są świetne pani kucharka... mama Mama Kingi - opinia (1) Zapisałam dziecko do tego przedszkola i nie żałuję! Bardzo chętnie tam... Mama Kingi MATKA SZEśCIOLATKA - opinia (1) PRZEDSZKOLE JEST PRZYJAZNE DLA DZIECI I DOSTęPNE DLA RODZICóW. MATKA SZEśCIOLATKA Fajne przedszkole (1) Nie gorsze niz inne, widac, ze nauczyciele wkladaja serce w swoja prace ...... ojciec Maria - opinia (1) Przedszkole jest świetne. Moje trzecie dziecko tam zapisałam.Jestem zupełnie... Maria Katarzyna Jarosz-Węsierka - opinia (1) Mój synek Krystian będzie kończyć w tym roku zerówkę. Chodzi już 4 rok i... Katarzyna Jarosz-Węsierka Pani Hania (1) Mój syn uczęszcza do pierwszej grupy "żabki" jestem bardzo zadowolona,... Mama Ucieczka (1) Jak ja sam chodziłem do tego przedszkola, a to było niedawno, to uciekłem... Tadek polecam (1) Bardzo dobre przedszkole, dziecko chętnie uczęszcza i są efekty pracy... Małgosia S. Basia - opinia (1) Moja córka, Karolinka, chodzi do Bajlandii już rok. ja jestem bardzo... Basia