REWELACJA!! (1) Rodzice! Szczerze polecam zajęcia popołudniowe i przedszkolne wszystkim,... A Polecam (1) Polecam.Mały chodzi tam z ochotą i nawet nie przeraża go to, że jest... Mama zadowolona mama (1) Jestem mamą chłopca , który uczęszcza do najmłodszej grupy... Dorota
Polecam (1) Polecam Edwarda :-), znam to Centrum prawie od samego początku.... Martyna I - opinia (1) Polecam to przedszkole. Moja córka uczęszcza tam od września 2009 r. i jestem... I przedszkole ktore uszczesliwia i rozwija dzieci (1) Polecam gorąco, nasza corka niesamowicie rozwija sie pod wplywem Przedszkola... Spokojna Mama Mama przedszkolaka (1) Najwspanialszą osobą pracującą w przedszkolu jest Pani Gabrysia.Tak wspaniałą... Mama przedszkolaka evi - opinia (1) A ja polecam to przedszkole wszystkim rodzicom. Przemiły personel (co do pani... evi Ania - opinia (1) Zdecydowałam się na ponowne zamieszczenie swej oceny (świadomej i... Ania Naprawdę SUPER (1) Serdecznie polecam Oruńską Akademię Przedszkolaka , moja córeczka uczęszcza... Asia Polecam!!! (1) Mialam okazje odwiedzic przedszkole Benjamin i bylam mile zaskoczona... Drozdowska Alina Slawek (1) Jak na przedszkole publiczne jest na bardzo wysokim poziomie mój synek bez... Slawomir Stachacz stawianie w kącie (1) mój syn ostatnio stał DŁUGO w kącie.... to jakieś nowe metody wychowania w... Ola Fajne to przedszkole (1) Córka chodzi do tego przedszkola i jest bardzo zadowolona, nie ma propblemu z... Adam nowatorski pomysł (1) Szukałam dość długo przedszkola dla mojej córeczki.Wiadomo,że dla nas(mam)... mama która znalazła przedszkole na 6 (2) Moja córka chodzi do tego przedszkola od września 2009. jestem bardzo... asia Miła atmosfera (1) Szukając przedszkola dla córeczki zaszłam do "Promyczka". Bardzo miła pani,... Lilka Zdecydowanie polecam (1) Witam chciałam gorąco polecić ten punkt przedszkolny, chodzi do niego moja... Monika Oczeretko Prawdziwe przedszkole z zasadami (1) Po pierwsze moje dziecko zrobiło wielkie postępy. Nauczyło się porządku i... michal dziecko z chęcią chodzi do przedszkola (1) placówka zajmuje dom jednorodzinny z duzym ogrodem wyposazonym w ciekawy plac... monika