Godne polecenia (1) Starsza córka uczęszcza do szkoły językowej od 4 lat, młodsza do Przedszkola... Anna Wychowanie, nie tylko edukacja (1) Jedyne w Gdańsku przedszkole, gdzie jest nacisk na wychowanie, nie tylko... Tata Przedszkole z atmosferą (1) Polecam: przedszkole z domową atmosferą. W kameralnych, ale przestronnych,... Katarzyna
Wyjątkowe przedszkole (1) Fregatę znaleźliśmy właściwie przypadkowo. A właściwie osoby, które były... Kasia Świetne miejsce dla dziecka (1) Nasza córka chodzi do Przedszkola Fregata od września 2009- codziennie widać... Sebastian Polecam POZIOMKOWO (3) Nasz skrzat uczęszcza do tego przedszkola i jesteśmy bardzo zadowoleni... Zadowoleni rodzice. rewelacyjne przedszkole (1) Takie drugie trudno znaleźć. Nasze dzieci chodziły do innych często... Darek Poziomkowo (1) coś pachnie mi tu autoreklamą... też mama robi wrażenie (1) Miło popatrzeć. Jest i wesoło i z zasadami. I dzieciaki chętnie chodzą:) ciocia najlepsze przedszkole (1) Długo szukaliśmy dla syna odpowiedniego przedszkola. Zależało nam nie tylko... Łukasz super miejsce dla dziecka (1) Mój synek chodzi do tego przedszkola z wielką przyjemnością, Pani Marta i... Kamila - mama Damianka Rumburak - opinia (1) Jak najbardziej zgadzam się z powyższą opinią. Personel, jedzenie,... Rumburak Wszystkim dzieciom życzę takiego przedszkola! (1) Moja córka uczęszcza do filii na Morenie. Jestem maxymalnie zadowolona z tej... M.K. Najlepsze Przedszkole w Trójmieście (1) Lokomotywa jest niepowtarzalna! Nauczyciele i rodzice tworzą jakby jeden... Szczęśliwa mama Super przedszkole (1) Polecam gorąco przedszkole nr 5, jest tam wspaniała opieka , przyjemne grono... Małgorzata Rodzinna atmosfera (1) Bardzo fajne przedszkole.Panie bardzo mile i traktuja dzieci naprawde jak... mama Polecam (1) Polecam tę placówkę, dziecko zostej bez stresu - mejgo również, rozwija sie... Zadowolona mama polecam (1) Nie będę się dużo rozpisywała gdyż moi poprzednicy ujęli wszystko co chciałam... Katarzyna bardzo sympatyczne przedszkole - atmosfera jak u mamy (1) bardzo sympatyczne przedszkole - atmosfera jak u mamy Gosia Super miejsce, świetna atmosfera! (2) Polecam to miejsce, dzieciaki bawiły się naprawdę wspaniale, dużo nowych... Stefan