MATKA SZEśCIOLATKA - opinia (1) PRZEDSZKOLE JEST PRZYJAZNE DLA DZIECI I DOSTęPNE DLA RODZICóW. MATKA SZEśCIOLATKA Fajne przedszkole (1) Nie gorsze niz inne, widac, ze nauczyciele wkladaja serce w swoja prace ...... ojciec Maria - opinia (1) Przedszkole jest świetne. Moje trzecie dziecko tam zapisałam.Jestem zupełnie... Maria
Katarzyna Jarosz-Węsierka - opinia (1) Mój synek Krystian będzie kończyć w tym roku zerówkę. Chodzi już 4 rok i... Katarzyna Jarosz-Węsierka Pani Hania (1) Mój syn uczęszcza do pierwszej grupy "żabki" jestem bardzo zadowolona,... Mama Ucieczka (1) Jak ja sam chodziłem do tego przedszkola, a to było niedawno, to uciekłem... Tadek polecam (1) Bardzo dobre przedszkole, dziecko chętnie uczęszcza i są efekty pracy... Małgosia S. Basia - opinia (1) Moja córka, Karolinka, chodzi do Bajlandii już rok. ja jestem bardzo... Basia Fajne przedszkole! (1) Fajne przedszkole! . nie polecam (1) Niestety jestem coraz bardziej rozczarowana przedszkolem. Pani wychowawczyni... mama3latka zadowoleni - opinia (1) Panie są bardzo miłe,ciepłe,potrafią zapanować nad... zadowoleni Opieka super :-) (1) Opiekunki są fenomenalne (zwłaszcza Pani Ania). Pani Dyrektor ma dość... Figazmakiem Gratulacje (1) Serdecznie życzę w Waszym przedszkolu dużo uśmiechniętych dzieci oraz... kapitan w stanie spoczynku rodzinnie i ciepło (1) Moje dziecko chodzi do Sikorki już 2 lata, jestem zadowolona z bardzo... Ewa pianobar - opinia (1) Poczytałam sobie opinie rodziców na temat przedszkola i zastanawiam się... pianobar zmiana na gorsze (1) Po zmianie dyrektora nastapiła zmiana charakteru przedszkola. Obecna Pani... barbara najlepsze przedszkole (1) polecam wszystkim to przedszkole jest super dziecko jest zadowolone, młode... mama zadowolony rodzic - opinia (1) jako rodzic polecam przedszkole! kadra pracująca w przedszkolu zdecydowanie... zadowolony rodzic "Zmiany na lepsze". (1) W tym roku mamy w grupie nową nauczycielkę.Dzieciaki zaczęły więcej pracować.... Rodzice "Płacę, więc wymagam" (1) Niektorzy rodzice oddając dziecko do przedszkola uważają, że sprawę... Zadowoleni Rodzice z grupy